Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nagy részénél sikeres férfiak, Ti hogy látjátok, mi kell a nőknek?
a helyes sorrend:
jó duma, magabiztosság, jó külső
Nökent irom:
A kisugarzas, legyen meg benne az a bizonyos plusz (ez minden nönel mas).
A egy ferfi szemei is sok mindent elarulnak.
Nezzen ki jol (bar kinek mi tetszik, ez is egyenfüggö)
Legyen hatarozott, ferfias fellepese.
A mozgasa, a testtartasa stb is nagyon fontos.
Ne beszeljen idiota dolgokrol (pl. Hogy exenek büdös volt a nunija...), ne legyen tul lelkizös (en szemely szerint utalom, ha egy ferfi folyamatosan depizik, bög a semmin, vagy tulspilaz dolgokat. )
Azok a ferfiak, akik probaljak jatszani a menö macsot, ugyis lebuknak, mert egyszerre eszrevenni, hogy ez csak szinjatek, ez zsigerböl kell, hogy jöjjön. Valakiben ez megvan, valakiben nincs.
A ferfi az erösebb, az oszlopa egy csaladnak, az aki megved, bator stb
"A kisugarzas, legyen meg benne az a bizonyos plusz"
Holdudvarhatás. Ez azért van mert külsőleg bejön a pasi.
6os!
Ebben nagyot tevedsz.
De gondolom te jobban tudod...
Nö vagyok, csak tudom miröl beszelek.
Amit 3as es 4es irt, azok jok, DE! Önmagaban ez keves, ha nincs meg a kemia, vagy ahogy emlitettem, az a bizonyos plusz.
Lett egy kerdes felteve, en valaszoltam, es öszinten valaszoltam, tapasztalat alapjan.
7-es: tudom, hogy nő vagy, ezért javítottalak ki.
Szívesen. :)
Nincs mit kijavitani, ez az en velemenyem, felesleges belekötnöd ugy, hogy fogalmad sincs a dolgokrol.
De örülök, hogy megint, mint minden kerdesnel, ahol normalis valaszok vannak, jön egy luzer incel, aki eleteben nem volt növel, gyülöli öket, es okoskodik a 'hatalmas' elettapasztalataval.
En ezzel be is fejeztem a 'vitat' veled.
A valasz a kerdezönek szolt, remelem tudtam valamennyit ezzel segiteni
Ps.: nem ertem a lepontozast, mivel a kerdesre valaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!