Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nagy részénél sikeres férfiak, Ti hogy látjátok, mi kell a nőknek?
"Holdudvarhatás. Ez azért van mert külsőleg bejön a pasi."
Látszik milyen eccerű lelkek vagytok. Nem, nem ugyanaz! Nem egyszer botlottam bele olyanba, hogy a pasi reálisan nézve ronda volt, de mégis valami nagyon erős vonzó kisugárzása volt. Ez a személyiség része, ami megmutatkozik.
Ezért van az, hogy itt sírtok, hiába nézek ki jól, nincs sikerem, mert a kisugárzásotok nem jó.
"Gondolod hogy van itt sikeres pasi?"
Simán lehet itt sikeres férfi, vezető beosztású emberek is szokták olvasni az oldalt, jómódúak is stb.
-ne érdekeljen mit gondol rólad
-nélküle is jól vagy
-érezze h tennie kell a figyelmedért
-megmondani mi legyen, mikor legyen
-cukkolni
-időnként kiemelni egy-egy értékét
-inkább beszéltetni, minőségi, érdemleges kérdéseket feltenni
-biztonságérzetet nyujtani
-ugy kezelni mintha már ismernétek egymást
-megölelni
-akk is rá figyelni ha közben csinálsz vmi mást
-teret adni h megnyilhasson, de nem elvárni ezt
-úgy...ránézni
Ezek ha mennek, egészen magabiztosan tudsz ismerkedni bármikor.
Látom volt egy női válaszoló aki szépen leírta minden nő nevében. Írok én is akkor.
Leszarom a "férfias fellépést" meg "kisugárzást" azt sem tudom milyen az.
Legyen helyes arca az illetőnek vagy találjak rajta valami helyeset. (Pl van ismerősöm aki tök átlagos de mikor mosolyog akkor nagyon jól áll neki és helyes tud lenni)
Ha ez nincs meg, még mindig ott van a humor és az intelligencia ami egy átlagos pasit is kihúz a gödörből.
Imádom mikor egy pasival lehet lelkizni és lehet baromságokkal viccelődni is. Szóval ezt kapd ki előző női válaszoló.
Egyébként meg egy férfi nem a tartóoszlop egy családban, hanem az egyik tartóoszlop. 21.században vagyunk, nők is kereshetnek 2x annyit mint egy férfi hogy eltartsák a családot
17es
Nem minden nö neveben irtam, hanem a sajatomeban.
Szerencsere nem egyforma minden nönek az izlese.
Na ezt kapd ki...
Nem vagyok a legjobb pasi, de sosem volt okom panaszkodni és mindig volt valami a képben. Párszor meglepően szép lányok is. A tesóm viszont óriási csajozó volt.
Lehet itt szépítgetni mindent, de elsősorban a kinézet számít. Ha a kinézet nincs rendben, akkor nem lesz az illető sikeres a nőknél, akármilyen intelligens, akármilyen kisugárzású, akármilyen humoros. Gondolom azért van így, mert leginkább a vizuális ingerek az elsődlegesek egész életünkben, ösztönösen is a jól kinéző felé húzunk és a társadalom is ezt nyomja ránk. Lefordítva: Ha valakinek nem jöttem be külsőleg, meg is szakadhattam volna, akkor sem akart volna tőlem semmit.
Ha a külső megvan, akkor jön a belső. Belső terén a legnyerőbb, ha az illetőnek van magabiztossága, egy kis (vagy nagy) egóval megfűszerezve. Kell a jó szöveg, a jó előadás. Kicsit játszadozni, csipkelődni és megmutatni, hogy nyerő vagy és tudod magadról. Tökösnek kell lenni. Ha ez nincs meg, akkor elég hamar elmúlik a varázs és nem lesz semmi.
És ennyi. Általában ennyi elég. Lehet itt jönni olyan szövegekkel, hogy mennyire nyerő a kisugárzás és az intelligencia, de a legtöbb nőnél egyáltalán nem.
A kisugárzást azt Csernobilban a Vörös-erdő csinálja. Az embereknél az annyi szokott lenni, hogy az illető jól néz ki, esetleg jó hozzá a szövege. Csak, egyszerűbb ezt a demagóg szót odavágni, mint több szóval normálisan elmondani, hogy miért jön be az illető, mert a többségnek ennyire nincs önismerete.
Intelligencia terén meg senki sem fog az első randin arról beszélgetni, hogy a Jupiter az 5. bolygó a naprendszerünkben és 79 holdja van. Sőt. én pl. imádok olvasni, rengeteg könyvem van, de erre sem kíváncsi a többség. Bólintanak rá, hogy hú, tök jó, hogy olvasok és ennyiben ki is merült a dolog.
#12: Nem. Itt csak sikeres nő van és lúzer pasik. Azért képtelen a legtöbb női hozzászóló használható választ adni és állnak le hisztizni mindenért. És azért írták már többen is kérdéseknél, hogy jön a lepontozó női brigád. Persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!