Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátolja-e a csajozást a jogsi hiánya férfi oldalról, miközben a nőnek pedig van?
Azért ma már nem egy akkor kiváltság letenni egy B-s jogsit. Nő vagyok, napi szinten vezetek, nagyon sok haszna van. És felőlem lehet 20+ éves kocsi is a másiknak, nekem is az van. Mobilitást, biztonságot ad.
Bp agglomerációban lakom, számtalanszor volt szükség a kocsira. Párom apját egyik napról a másikra kirakták a kórházból, mert kellett az ágy. Nem tudtunk érte menni, mert szervizben a kocsi. Nem baj, van betegszállító, az hazahozza. A 15 km-es út 8 órás volt... Mert még körbement Tolnán-Baranyán. Az én szüleim is betegek lesznek, nem szeretném, hogy ki legyenek teljesen szolgáltatva. A tömegközlekedés sokszor nem opció.
Ahogy írtam, én is vezetek, de jó lenne, ha nem csak magamra számíthatnék.
Nyilván ismerkedésnél nem elsődleges szempont és összejönnék olyannal is, akinek nincs jogsija, de támogatnám, hogy valamikor tegye le.
"Vagy legalábbis lehet e ezt a szitut kompenzálni pénzzel, ami viszont az én javamra billen (vagy inkább borul)?"
Nem... Engem a másik pénze nem érdekel, de az, hogy ha bajba kerülök, akkor számíthassak rá, az annál inkább.
"8-as ez egyedi eset."
Lehet, hogy az, de akkor te még nem jártál úgy igazán vidéken. A legtöbb faluban két busz megy: az egyik reggel 6-kor, a másik este 6-kor. A magyar valóság ez, szóval erről ennyit...
Teljes mértékben letojtam mindig is.
Praktikussági okokból az az ideális, ha mondjuk együttélés esetén mindkét fél megcsinálja és tartanak egy autót a “családban”. Vannak helyzetek, amikor jól jön. Még csak az anyagiakkal sem feltétlen függ össze. Jártam halál csóró fiúval, akinek volt jogsi, randizgattam pénzessel is, akinek se jogsi, se kocsi. Mostani párom meg nyaggat, hogy csináljam végre meg én is, mert utál vezetni :D
Ez nem randi és kapcsolat függő szerintem.
26N
Kedves kérdező!
A Nagy Ő-t egészen biztosan nem bukod el emiatt, maximum egy felszínes alakot, akit jobb, ha nem is ismersz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!