Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unalmasnak mondott férfiak miért nem tetszenek a nőknek?
"Szuper, akkor keress magadnak a saját igényeidnek megfelelő nőt, ennyi. Sok szerencsét."
Találtam, nem is olyan unalmas, mint amiket olvasni lehetett egy válaszban, hogy színház, meg rajz stb. A kérdezőnek az a baja, hogy unalmas a nőknek erre egy szintén dögunalom nő meg odaírja, hogy ő milyen izgalmas, mert színházba jár meg rajzol= értékesen tölti az időt. Vicc, ha ez értékes. Ha mondjuk építész szakon vagy és egyetemi rajzokat csinálsz, akkor az tényleg hasznos. Az engem is érdekelne. Valami unalmas hobbirajz, az nem.
"Találtam, nem is olyan unalmas, mint amiket olvasni lehetett egy válaszban, hogy színház, meg rajz stb."
Nagyszerű! Viszont akkor nekünk miért kellett végigolvasnunk a te egyéni igényeidnek a listáját? Kit is érdekel ez rajtad kívül?
"Ha neked nincs életed az egyetemen kívül, ugyanolyan savanyú jóska leszel, mint a kérdező pár év múlva. Itt most nem arról van szó, hogy neked bejön-e egy hobbi, hanem hogy egyáltalán vannak-e hobbijaid, utazgatsz-e, vannak-e programjaid."
Nekem vannak programjaim és napi szinten sportolok, viszont érdekesnek nem tartom azt, hogy naponta sportolok. Tehát itt a kérdés nem a hobbi volt, hanem az izgalom. Akkor ilyen alapon, ha mindenkinek más az izgalmas, akkor a kérdezőnek lehet a maszturbálás a hobbija, ha mindenkinek más az izgalmas, akkor az is egy izgalmas hobbi nem? A kérdező leírta, hogy hobbija sincs az baj nyilván. Viszont itt az izgalom a fő cél, nem maga az, hogy hobbija legyen. A te hobbid meg maga a dögunalom. Ez olyan mintha azt írná valaki, hogy a hobbija az evés. van hobbija? igen. Izgalmas? Nem.
Szerinted a programozás izgalmas, más szerint dögunalom. Az, hogy számodra a kultúra unalmas, a te szegénységi bizonyítványod, nem az enyém. Továbbá szeretném felhívni a figyelmedet arra, amit a kérdező ír magáról (mert nem minden rólad szól más kérdésénél, ugye tudod) tehát, hogy sem hobbija, sem érdekes munkája nincsen.
Én ugyanúgy el tudok beszélgetni valakivel, akinek másféle hobbijai vannak mit nekem, mert alapvetően intelligens vagyok, és ha valaki érdekel, akkor a hobbija is érdekel. Talán még találunk is közös pontot. De ha valaki unja a munkáját, majd haza megy és unja magát, azzal nem tudok mit kezdeni. Azzal sem, akinek a hobbija annyi hogy a barátaival sörözik vagy a tv előtt döglik. Ezzel sincs baj, csak ez egy személyes dolog. De ha olvas, ír, fest, zenél, alkot, edz, íjászkodik, sakkozik, népi táncol, mit tudom én.....azzal már lehet valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!