Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az unalmasnak mondott férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az unalmasnak mondott férfiak miért nem tetszenek a nőknek?

Figyelt kérdés
Mármint akinek sem hobbija, sem érdekes munkája sincsen. Szóval egy átlagos életet él, néha kirándul kicsit valahova és ennyi.
2020. aug. 16. 13:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
45%

"Szuper, akkor keress magadnak a saját igényeidnek megfelelő nőt, ennyi. Sok szerencsét."

Találtam, nem is olyan unalmas, mint amiket olvasni lehetett egy válaszban, hogy színház, meg rajz stb. A kérdezőnek az a baja, hogy unalmas a nőknek erre egy szintén dögunalom nő meg odaírja, hogy ő milyen izgalmas, mert színházba jár meg rajzol= értékesen tölti az időt. Vicc, ha ez értékes. Ha mondjuk építész szakon vagy és egyetemi rajzokat csinálsz, akkor az tényleg hasznos. Az engem is érdekelne. Valami unalmas hobbirajz, az nem.

2020. aug. 16. 17:56
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Tehát ha a kérdező szerintetek unalmas, akkor úgy lenne érdemes mondani, hogy otthon ülő pasi nem kéne, ha ti tudnátok is valamit ami bármennyire is izgalmas. A kérdező élete ugyanolyan unalmas, mintha színházba járna és táncolna.
2020. aug. 16. 17:59
 23/33 anonim ***** válasza:
81%
Hiába vered itt a nyálad, utolsó, vicces, hogy diplomás ember leszel de annyi intelligencia nem szorult a fejedbe, hogy megértsd: mindenkinek más a szórakoztató. Lehet, hogy téged hidegen hagy a tánc,a színház, a képzőművészet, túra, sport, viszont ezek dolgok amikkel az ember tölti az időt, a kérdező viszont saját bevallása szerint sem csinál semmit. A semmi és 5-6 hobbi felsorolása között óriási különbség van. Te meg már megint olyan dolgokat hozol fel, hogy mit csinálsz az egyetemen. Basszus, az nem hobbi, hanem jelenleg az az életed. Ha neked nincs életed az egyetemen kívül, ugyanolyan savanyú jóska leszel, mint a kérdező pár év múlva. Itt most nem arról van szó, hogy neked bejön-e egy hobbi, hanem hogy egyáltalán vannak-e hobbijaid, utazgatsz-e, vannak-e programjaid.
2020. aug. 16. 18:08
 24/33 anonim ***** válasza:
Bocs, nem olvastam végig mindent. Az ki lett már mondva, hogy a férfiakat nem érdekli, hogy egy nő mennyire "unalmas"/"nem unalmas", ha egy neki tetsző, számára helyes csajról van szó? Mert hogy a férfi akkor csak arra gondol, hogy az ágyban mennyi izgalmas dolgot csinálhatnak majd.
2020. aug. 16. 18:15
 25/33 anonim ***** válasza:
54%

"Találtam, nem is olyan unalmas, mint amiket olvasni lehetett egy válaszban, hogy színház, meg rajz stb."

Nagyszerű! Viszont akkor nekünk miért kellett végigolvasnunk a te egyéni igényeidnek a listáját? Kit is érdekel ez rajtad kívül?

2020. aug. 16. 18:15
 26/33 anonim ***** válasza:
76%
#24 Elég szomorú, ha egy férfit nem érdekli hogy össze passzoljanak a szabadidő eltöltésében is. Utána meg jön a siránkozás, hogy miért menőkés a csaj, amikor ő nem, vagy miért akar otthon ülni amikor ő egy parti animal. Nem lehetne ezeket az elején letisztázni és ez alapján IS szűrni? Miért kell rögtön eldobni az agyatokat egy feszes fenéktől és nem gondolkodni?
2020. aug. 16. 18:24
 27/33 anonim ***** válasza:
35%

"Ha neked nincs életed az egyetemen kívül, ugyanolyan savanyú jóska leszel, mint a kérdező pár év múlva. Itt most nem arról van szó, hogy neked bejön-e egy hobbi, hanem hogy egyáltalán vannak-e hobbijaid, utazgatsz-e, vannak-e programjaid."

Nekem vannak programjaim és napi szinten sportolok, viszont érdekesnek nem tartom azt, hogy naponta sportolok. Tehát itt a kérdés nem a hobbi volt, hanem az izgalom. Akkor ilyen alapon, ha mindenkinek más az izgalmas, akkor a kérdezőnek lehet a maszturbálás a hobbija, ha mindenkinek más az izgalmas, akkor az is egy izgalmas hobbi nem? A kérdező leírta, hogy hobbija sincs az baj nyilván. Viszont itt az izgalom a fő cél, nem maga az, hogy hobbija legyen. A te hobbid meg maga a dögunalom. Ez olyan mintha azt írná valaki, hogy a hobbija az evés. van hobbija? igen. Izgalmas? Nem.

2020. aug. 16. 20:06
 28/33 anonim ***** válasza:
55%
Tehát ha én izgalmat keresek valakiben, az nem elég ha hobbija van, nem mindegy, hogy micsoda. Inkább izgalmas munkája legyen, mint izgalmas hobbija. Pl ha programozó az izgalmas munka szerintem. Viszont az nem izgalmas ha valaki színházba megy, az csak hobbi de unalmas hobbi. A kérdezőnek izgalmas dolgok kellenének, mint egy jó munka. Dögunalmas hobbival nem lesz előrébb, azt most mondom. Nyilván mindenkinek más az izgalmas, csak van olyan ami 100 ból egy embernek izgalmas.
2020. aug. 16. 20:09
 29/33 anonim ***** válasza:
81%

Szerinted a programozás izgalmas, más szerint dögunalom. Az, hogy számodra a kultúra unalmas, a te szegénységi bizonyítványod, nem az enyém. Továbbá szeretném felhívni a figyelmedet arra, amit a kérdező ír magáról (mert nem minden rólad szól más kérdésénél, ugye tudod) tehát, hogy sem hobbija, sem érdekes munkája nincsen.

Én ugyanúgy el tudok beszélgetni valakivel, akinek másféle hobbijai vannak mit nekem, mert alapvetően intelligens vagyok, és ha valaki érdekel, akkor a hobbija is érdekel. Talán még találunk is közös pontot. De ha valaki unja a munkáját, majd haza megy és unja magát, azzal nem tudok mit kezdeni. Azzal sem, akinek a hobbija annyi hogy a barátaival sörözik vagy a tv előtt döglik. Ezzel sincs baj, csak ez egy személyes dolog. De ha olvas, ír, fest, zenél, alkot, edz, íjászkodik, sakkozik, népi táncol, mit tudom én.....azzal már lehet valamit kezdeni.

2020. aug. 16. 20:18
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
És ki unja a munkáját? A kérdező azt írta, hogy izgalmas, ami lehet munka vagy hobbi. Ha valaki programozó vagy mérnök, annak van egy izgalmas munkája, jó fizetéssel. Nyilván értelmes, mert szerzett egy piacképes diplomát, sokaknak az se jön össze. Mit tud csinálni egy mérnök/programozó? Beszélhet a nőnek a munkájáról. Persze jó lenne ha olyan nő lenne aki fel is fogja. Emellett jól keres nyilván. Mit tud egy olyan pasi, aki rajzolgat? Van neki egy hobbija, ennyi. Lehet vele beszélni róla. Nekem ennyi nem lenne elég a másikban. Miért unná magát az ember aki hazamegy a munkából? Talán értelmes dolgot kéne tanulni az egyetemen és akkor nem csak, hogy lehet róla beszélni, hanem még lesz is egy rendes piacképes diploma. Sokkal többet ér, minta beszélne valaki a hobbijáról. Persze én várok el túl sokat akkor a mai emberektől. Az jó, ha van hobbija is, de az kevés lenne nekem. Viszont miért jöttél azzal, hogy unja a munkáját, pont egy értelmiségi, piacképes szakmánál? Tudod ki unja a munkáját? Egy pultoslány az biztosan unja. Nekik mond.
2020. aug. 17. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!