Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akit nem tartotok vonzónak, még akkor is, ha azt tapasztalnátok, hogy a számotokra szimpatikus nőknek nem jöttök be?
Figyelt kérdés
Mondjuk folyton azt tapasztaljátok, hogy olyanoknak kellettek, akiket nem tartotok vonzónak. Egy számotokra nem vonzó nővel összejönnétek vagy egyedül maradnátok és tovább keresnétek?2020. aug. 10. 17:02
A kérdező szavazást indított:
Összejönnék vele
Inkább egyedül maradnék
24 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én ezt valamiért csak az utóbbi kb 2 évben tapasztalom. Előtte emlékszem bejöttem olyan lányoknak is, akik nekem is bejöttek. Szóval nem adom fel a reményt, hogy ez újra így legyen.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Én se szeretném feladni! Igaz volt egy két alkalom mikor próbáltam lenyelni a békát olyan nővel kezdeni, aki nem tetszik annyira, és nem ment.
2020. aug. 10. 17:34
3/7 anonim válasza:
Én egyetlen egyszer volt, hogy bejöttem egy nőnek, aki nekem nem. Finoman elutasítottam. Nem tudnék olyannal lenni, aki nem vonz.
4/7 VincentLaw válasza:
Én is hasonlóan vagyok mint az #1es évek óta, de ha egyszer nem jönnek be a kövérebb lányok, nem tudom mit tenni. Magam is sportos vagyok, focizok, meg futok, hasonló kalibert keresek alkatra, mint amilyen én is vagyok, szerintem ez nem túl nagy kérés.
6/7 A kérdező kommentje:
Én már megfogadtam azt, hogy vagy szép barátnőm lesz vagy nem lesz. Elvagyok egyedül. De nem tudok ebbe konszolidálni.
2020. aug. 11. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!