Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vagyok szimpi a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szimpi a nőknek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, soha nem volt barátnőm.

Elkezdtem személyiségfejlesztéssel foglalkozni (könyvek,videók stb.)

Árkádba bementem, elkezdtem mosolyogni a nőkre,de csak unottan vágták a pofákat,valaki fel is háborodott.

Egy nőt meg is szólítottam,hogy aranyosnak tűnt,de mondta hogy nem kellett volna idejönnöm. Erre mondtam neki hogy ba......meg.

Ki vagyok akadva, hogy ìgy sikerült az első nap. Tippek?

2020. aug. 9. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem vagy jóképű, cseszheted.
2020. aug. 9. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nőt meg is szólítottam,hogy aranyosnak tűnt,de mondta hogy nem kellett volna idejönnöm. Erre mondtam neki hogy ba......meg." 🤣

De most komolyan? :D

2020. aug. 9. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Elkezdtem személyiségfejlesztéssel foglalkozni (könyvek,videók stb.)"

Egészen pontosan milyen könyvek, milyen videók?

2020. aug. 9. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Ki vagy akadva,hogy 1nap elmúlt,és nincs nőd?

Baszki!

Hova sietsz?Először is válogasd meg,hogy kihez mész oda.

Ez nem úgy működik,hogy lerohansz mindenkit,aki az utadba kerül.Aztán már mind1 is,csak legyen valaki,akit 1nap alatt felhajtottál.Legyél igényes,és legyen elképzelésed.

Ha nem veszi a lapot,akkor m3sz tovább,és nem vergődsz,hogy mit képzel magáról,mert nem állt szóba veled.

Nem a te nőd volt,haladj tovább.Ha végre valaki esetleg bejön,és neki is bejössz,ismerd meg jobban.Ha nem az eseted,vagy nem tetszik valami a személyiségében,elbúcsúzol.Mész tovább.

2020. aug. 9. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nőt meg is szólítottam,hogy aranyosnak tűnt,de mondta hogy nem kellett volna idejönnöm. Erre mondtam neki hogy ba......meg."

Egyszer téged jól el fognak picsázni...

2020. aug. 9. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem , miért lepődsz meg.

Én is bolondnak tartottalak volna, ha a semmiben rám vigyorogsz (elképesztően bolondnak tűnhettél), ha pedig odajöttél volna megdicsérni, megköszöntem volna és továbbmentem volna. Senkinek nem fog szimpatikus lenni egy olyan srác, akiről az az első benyomás, hogy fura, ráadásul ha mindenkire mosolyogsz, akkor azzal azt üzened a nőknek, hogy neked édes mindegy, hogy ki az és milyen jellem, csak nő legyen. Ne haragudj, de ez nagyon szánalmas megközelítés, ami joggal vált ki ellenszenvet.

Nincsenek barátaid vagy fiú rokonaid, akiktől segítséget kérhetsz? Alapvetően jó, ha foglalkozol a témával (hiszen belátod, hogy van miért), de az elméleteknél mindig többet fognak érni a személyes tapasztalatok és vélemények (ezért menj baráthoz, rokonhoz, ami itt leírom, egyáltalán nem ciki).

Biztos vannak érdeklődési köreid és hobbijaid. Szerintem ezek alapján indulj ki és csatlakozz egy ezek valamelyikéhez köthető közösséghez és klubhoz. Ez azért jó, mert könnyebben találkozol szimpatikus lánnyal, hiszen egy közös pont már van az életetekben és ez a pont jó kiindulási alap. Ha pedig nem is találkozol vonzó lánnyal, vagy jössz össze vele (mert mondjuk foglalt), attól barátaid még lesznek, és általuk is megismerhetsz új embereket.

Amit most csinálsz azt mindenképpen felejtsd el, mert csak magadat alázod vele.

20/L

2020. aug. 9. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Ha ronda vagy jobb ha hozzászoksz.
2020. aug. 9. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy gyúrj egy kicsit de ha alapvetően nem nézel ki jól akkor hiába van rajtad pár kiló izom. Sajnos ez tapasztalat.
2020. aug. 9. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ilyeszto lehet, ha egy plazaban egy idegen pasi ramvigyorog. Nincs azzal baj, ha mosolygos vagy, de akkor az ne egy eroltetett valami legyen. Es ne az osszes nonel probalkozz, mert azt észreveszik, ha masnak is csapod a szelet. Nezz ki valakit, akar lehet az ismerosi korodben is es menj oda hozza, udvariasan kerdezd meg nem zavarod-e es beszelgessetek. Aztan ha szimpi vagy neki nyert ugyed van, ha nem, akkor mesz tovabb.
2020. aug. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!