Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mégsem a luxus és a pénz kell?
Meglepő nyaraláson vagyok túl. Belföldön voltam baráti társasággal nyaralni. A szállás egy lepukkant borzalom volt, mondjuk baromi olcsó volt, szinte fillérekért voltunk ott.
Viszont csomó átlagos férfi volt a nagyon vonzó csinos párjával.
Ez furi volt nekem mert úgy gondolnám hogy egy ilyen csinosabb nőnek ha már nem helyes pasija van, akkor már egy luxusabb nyaralást és szállás várna el
*A nőknek mégsem a luxus és a pénz kell?
nem. Hanem egy normális férfi. Remélem újat mondtam ezzel:)
Nem, nem az kell nekik. Szegény családban nőttem fel, és bár tudtam, hogy nem vagyok egy jóképű gyerek, azt gondoltam, ha lesz pénzem, lesz szép barátnőm is. Tévedtem. Jelenleg 1,5-1,8 millió körüli a havi bevételem. A nők terén annyi változott, hogy nem egyszer lehúztak a pénzemért. Eljátszották, hogy szimpatikus vagyok, amíg megvoltak a drága randik, ajándék óra, körmös, kondi bérlet. Aztán dobbantottak.
Nézz ki jól, legyen egy átlagos személyiséged és te vagy a főnyeremény. Nézz ki szarul, és marad az egyedüllét vagy a számító ribik.
"Jelenleg 1,5-1,8 millió körüli a havi bevételem."
Ebben az a szomorú, hogy ezt el is hiszed, a sok kamuzás után. Ahogy ezen az oldalon mindenki más is, mivel itt mindenki ennyit keres. Szépek is az ilyen fórumok, itt kellene végezni a különböző gazdasági elemzéseket, Magyarország hamar az Uniós lista élén találná magát.
> Ebben az a szomorú, hogy ezt el is hiszed, a sok kamuzás után.
Mutassak bankszámla-kivonatot, kishitű barátom? Szoftverfejlesztőként dolgozom az interneten külföldi cégnek, nézz utána a fizuknak. Ennél jóval többet is lehet keresni.
> Ha normálisan bánsz a nőkkel, kedves, figyelmes vagy, kérés nélkül kiveszed a részed a házimunkából, nem ordibálsz vele, nem ütöd meg, már a pasik top százalékába tartozol.
Dehogy tartozol. Ha emellett jól nézel ki, na, akkor igen. Anélkül viszont sehova nem tartozol. De látom, a mai napig megy itt a képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!