Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mégsem a luxus és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mégsem a luxus és a pénz kell?

Figyelt kérdés

Meglepő nyaraláson vagyok túl. Belföldön voltam baráti társasággal nyaralni. A szállás egy lepukkant borzalom volt, mondjuk baromi olcsó volt, szinte fillérekért voltunk ott.

Viszont csomó átlagos férfi volt a nagyon vonzó csinos párjával.

Ez furi volt nekem mert úgy gondolnám hogy egy ilyen csinosabb nőnek ha már nem helyes pasija van, akkor már egy luxusabb nyaralást és szállás várna el

2020. aug. 2. 12:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Épp most közölte velem egy lány, hogy nem akar többet találkozni, miután kapott tőlem egy igen értékes ajándékot. Amúgy meg mit tudod te, hogy a “sikeres” emberek mit csinálnak, és mit nem?! Igen, a szakmámban az vagyok, az életben nem. Írj privit, ha kell a kivonat.
2020. aug. 2. 13:30
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

10.

De már a nyolcas személyében érkezett a másik "milliós fizetésű" emberke is, és ha még picit várunk jön még vagy 10-20. Ami teljesen hihető. Miért nem mondanak hihetőbbnek tűnő összeget? Mondaná, hogy 350 nettó. Az is sok, de teljesen hihetően cseng, csak ugye az az itteni Első Főtétel egyik kiegészítése alapján "nem elég menő", ezért muszáj egyre nagyobbat mondani, AZÉRT, mert 350 nettója tényleg sokaknak van. És ugye az nem hangzik olyan kiemelkedőnek. Millió felett viszont talán az ország kevesebb, mint 1%-a (ezek többsége is politikus, bankár vagy kormányzati szerveknél fejes) rendelkezik, így az jobban hangzik.

Csak hát úgy az Első Tétel az az, hogy a nőknek a pénz kell, így ennek való megfelelésként rögtön be is kell mondani a "millió felett keresek aranytestvérem" okoskodást. Magukat buktatják le, mert aki ennyit keres, az nincs ezen az oldalon, vagy ha mégis, akkor tőle csak pozitív válaszokat olvashatunk, amely mentes az olyan felhangoktól amit az itteni 'nagyon gazdag' személyeket jellemzi.

2020. aug. 2. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

11.

Jogosan lép le, ha azt gondolja, hogy meg akarod vásárolni őt a drága szir-szarjaiddal.

2020. aug. 2. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

> Jogosan lép le, ha azt gondolja, hogy meg akarod vásárolni őt a drága szir-szarjaiddal.

Jogosan lép le, miután szépen elfogadta azt. Értem.

2020. aug. 2. 13:36
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

14.

Te vagy az ostoba, "gazdag" létedre. Lehet, hogy "milliót kaszálsz", de ravaszság, taktikai érzék, pláne emberismeret nem sok jutott. Nem veszünk drága vackokat az ismerkedés elején, mert a másik azt fogja gondolni, hogy meg akarod vásárolni, vagy a pénzeddel nagyzolsz. És igaza is lesz. Érződik ezen a válaszodon, hogy te nem a "nagy jófejkedésből" vettél neki, hanem mert reméltél érte valamit. Tőle mondjuk undorító, ha elfogadja, az ilyesmit visszaszokás utasítani.

Nem tudsz elvonatkoztatni az itteni "a pénz a minden" felfogástól, ez érződik ezen a tetten is.

2020. aug. 2. 13:38
 16/22 anonim ***** válasza:
55%

"1,5-1,8 millió körüli a havi bevételem2

És mennyi belőle az adózás utáni profit? 500 Ft?

2020. aug. 2. 14:00
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Nőként nekem is baromi magas a fizum. És? Mi ezen olyan hihetetlen?

Csak kíváncsiságból. Melyik cég fizet ennyit szoftverfejlesztésért?

2020. aug. 2. 14:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17.

Igazából 1-1 eset nem lenne hihetetlen, csak az, hogy a gyakorin szinte MINDENKI milliomos. Ugyan már! 1-2 ember valóban az, de a többiek csak hantáznak. Miért pont ezen az oldalon gyülekeznének ami nem egy túl nívós hely?

2020. aug. 2. 14:57
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

#6:"Ha normálisan bánsz a nőkkel, kedves, figyelmes vagy, kérés nélkül kiveszed a részed a házimunkából, nem ordibálsz vele, nem ütöd meg, már a pasik top százalékába tartozol."

Nem, ezekkel a tulajdonságokkal csupán barátzónás lehetsz, illetve az "egyszer egy nőnek nagy szerencséje lesz veled, de nem én leszek az" kategóriába kerülhetsz. Férfiként akkor leszel számon tartva, ha szexuálisan vonzó tudsz lenni. A top pasi pedig olyan valaki, aki mindkét kategóriába egyszerre beletartozik.

2020. aug. 2. 15:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem fedném fel, hogy melyik cég, mert LinkedInen elég könnyen beazonosítható lennék. De az olyan 60-70 ezer dolláros fizu nem számít különlegesnek, a dupláját (akár tripláját) is meg lehet kapni.
2020. aug. 2. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!