Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mégsem a luxus és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mégsem a luxus és a pénz kell?

Figyelt kérdés

Meglepő nyaraláson vagyok túl. Belföldön voltam baráti társasággal nyaralni. A szállás egy lepukkant borzalom volt, mondjuk baromi olcsó volt, szinte fillérekért voltunk ott.

Viszont csomó átlagos férfi volt a nagyon vonzó csinos párjával.

Ez furi volt nekem mert úgy gondolnám hogy egy ilyen csinosabb nőnek ha már nem helyes pasija van, akkor már egy luxusabb nyaralást és szállás várna el

2020. aug. 2. 12:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
matematikailag lehetetlen, hogy minden jó nő gazdag pasit fogjon ki
2020. aug. 2. 20:12
 22/22 anonim ***** válasza:
2: Lelke, aha! Azért van a sok "kizárólag jóbarátok lehetünk, mert kedvellek és jólelkű vagy, de nem érzem a 'kémiát'" dolgok. Ha bármi köze lenne a lélekhez a párkapcsolatnak, akkor egyrészt nem léteznének ilyen elutasítások, másrészt minden "rendes" férfinak lenne párja.
2020. aug. 2. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!