Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unalmasnak mondott férfiak miért nem tetszenek a
nőknek?
#7 igazad van, de a kérdés pasikra vonatkozott. Sajnos, manapság a nők válogatnak,attól hogy te nem,sok kevésbé kelendő pasi igen.
2020. aug. 16. 14:42
Valaki az unalmas pasasok pártján állók közül mondja mondja már meg legyen szíves, hogy egy ilyennel ugyan miféle témákról lehet hosszasan, értelmesen társalogni.
2020. aug. 16. 14:45
"Ha én edzek, túrázok, táncolni szeretek, színházba megyek, kiállításokra, ha meg marad időm festek és rajzolok, akkor valami kreatívat tőle is elvárok."
Ez szerintem dög unalom. Halálra unnám magam valaki mellett aki edzéssel, meg színházzal, meg rajzolással tölti az idejét. A kiállítástól végem. ha ez az izgalom, akkor nekem nem kell. Szerintem ami izgalmas, az az, amikor tanulsz az egyetemen valami mérnök/informatikus szakon, és arról beszélsz valakivel mondjuk. Az szerintem értelmes dolog. Viszont a színház, meg a rajzolás, az nekem nem izgalom. Ja és az is izgalmas volt, amikor sziklát ugrottam, és halálfélelmem volt. Viszont az egyetemi vizsga előtti félelem annál is sokkal erősebb. Tehát izgalom az kell, viszont akinek az nem unalmas, hogy rajzol meg színházba megy, hát az nekem instant bann.
2020. aug. 16. 14:47
Szuper, akkor keress magadnak a saját igényeidnek megfelelő nőt, ennyi. Sok szerencsét.
2020. aug. 16. 14:51
13 De ha a kerdezo mar eleve ugy irja le, hogy nincs erdekes hobbija es erdekes munkaja, nekem abbol az jon le, hogy ot nem erdekli semmi kulonosebben, nem akar a melojarol sem erdekes beszelgeteseket folytatni stb. Nekem sem erdekes a munkam olyan ertelemben, hogy nem vagyok raketatudos, egyeb mernok vagy allatorvos vagy akarmi, de ENGEM erdekel a munkam, en erdekesnek tartom, es akarmennyit tudok rola szovegelni. A hobbijaim ugyszinten, van akinek halal unalmas lenne, nekem egyaltalan nem az. Szoval eleve eszembe sem jutna ugy irni magamrol, hogy unalmas a munkam es a hobbim, mert normalis esetben sajat magat az ember szerintem a sajat szemszogebol jellemzi.
2020. aug. 16. 14:55
#13 Három diplomám van, nem vagyok már fiatal. Baj lenne, ha az én koromban még az egyetemi vizsga lenne a legnagyobb cucc az életemben. Éveket éltem külföldön is, önkéntesként dolgoztam a közel-keleten. Nekem meg egy szakbarbár mérnök informatikus lenne a halálom akinek fogalma sincs a kultúráról. Látod, nem vagyunk egyformák.
2020. aug. 16. 14:55
Hát... mert unalmasak. Nem kelti fel a figyelmemet egy olyan ember, akiben semmi különös nincs, és csak a szobanövények egyszerű életét éli. De nőben is van ilyen, csak őket nem egyszerű megtalálni, mert ők sem figyelemfelkeltők.
2020. aug. 16. 15:34
17: Lehet, hogy valakinek pont a szobanövény életmód a megfelelő, mert nem érdekli semmiféle kultúr marhaság.
2020. aug. 16. 15:43
#18: akkor őket kutassák fel azok, akiknek ilyen partner hiányzik. Probléma megoldva.
2020. aug. 16. 15:45
4.
És 21 évesen a jómódú/gazdag szüleid pénzéből utazgatsz, nyaralsz, koncertezel, színházazol, vagy a szüleid már egyáltalán nem segítenek sehogy sem és magadtól van pénzed ezekre + a megélhetésre?
2020. aug. 16. 17:47
Kapcsolódó kérdések: