Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nőknek jó ez?

Figyelt kérdés
A férfiak azt szeretnék, hogy a szép nők legyenek velük közvetlenek és ne beképzelt távolságtartók. Azt èrtem, hogy a férfiaknak ez miért lenne jó, de a női része nem. Mièrt jó/nem jó?
2020. aug. 12. 00:34
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

A távolság tartás a nők részéről szerintem az elején teljesen jó hozzáállás, egy bizonyos szintig/pontig.

Amíg nem ismeri meg a másikat, addig szerintem nincs ezzel baj.

A beképzeltség viszont már nem.

2020. aug. 12. 00:38
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Azt is bekepzelt tavolsagtartasnak velik, ha ez a szep no gyerekkoratol fogva bamulasnak, beszolasoknak, zaklatasoknak van kiteve, es noveszt egy pancelt. Ferfiak, nok bamuljak, mikor nem akarja, a legkisebb kedvessegre kejesen ugrik az, akitol nem akart semmit.
2020. aug. 12. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
98%

He? Én férfiként nem szeretném ezt, hanem ezt kapom. Ha normálisan állok a nőkhöz és nem akarom mindet megdugni, akkor valamiért engem teljesen normálisan kezelnek.

És miért jó nekik? Pofonegyszerű: Mert én is normálisan kezelem őket.

Pl. így történt az, hogy amikor egyetemre jártam, reggelente mindig hozzám jött oda az egyetem egyik legfullosabb csaja, akit eléggé jégkirálynőnek tartottak. Nem nyomultam rá, nem csorgattam rá a nyálam, hanem teljesen normálisan elbeszélgettünk.

2020. aug. 12. 00:43
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Egy jó nő adjon magára.
2020. aug. 12. 01:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan felszínes emberekkel akik a külseje miatt keresik a másik társaságát, próbálnak benyalni, alap dolog bunkónak lenni. Miért kéne ilyenek alá adni a lovat? Te talán mézes-mázas vagy olyanokkal, akiket amúgy emberileg nem kedvelsz?
2020. aug. 12. 02:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ha szép vagy és mondasz valakinek két kedves szót egyből félre érti és azt hiszi megdughat, pedig csak normális ember módjára akartál vele beszélni.
2020. aug. 12. 05:43
 7/8 anonim ***** válasza:
17%
Itt néhány nővel az a baj, beképzeltek lesznek... Az a ki ha én nem...
2020. aug. 12. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy nő szép-e, azt csak egy külső szemlélő tudja megmondani, igaz, nem feltétlen reálisan.
2020. aug. 12. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!