Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők bírnák idegileg a férfiak társkeresési megpróbáltatásait?
Sírnak, hogy mindenki bunkó akivel matchelnek, meg csak a szexre mennek, de nekik ott az unmatchelés lehetősége, náluk van a döntés joga / lehetősége, ott van kb garantáltan 30-50 másik match.
A férfiak ezzel szemben örülnek ha van napi 2-3 match, utána összehoznak valami frappáns bemutatkozó első üzenetet, majd ha baromira szerencsések akkor arra válaszolnak a lányok teljesen flegmán / kurtán rendszerint. Utána jöhet hasonló stílusban a beszélgetés jópár üzeneten keresztül, itt már talán nem ennyire flegmák a lányok, majd ráveszi magát az emeber, hogy elhívja randira. Jó esetben igent sem mond a lány, rosszabb esetben elfogadja, majd ghostingol, nem jelenik meg, többet nem válaszol.
Nem gondolnak bele a nők, hogy ez így megalázó amit művelnek? (Értsd 0 energiabefektetéssel felmenni a társkeresőre és várni, hogy hátha a szőke herceg jön fehér lovon, addig meg hagyják, hogy szórakoztassa őket a sok bohóc, mert ők annak nézik a férfiak többségét...)
25F / Bp (ahol egy lányra valószínűleg jut 200 férfi)
Nem Tinderezek, egyéb társkeresőt sem használok, és nőként irl sem az én dolgomnak van tartva (bocs a csúnya magyarért) a kezdeményezés. De én elismerem, hogy már azt is borzasztó sz.rul viselem, hogy nem akar tőlem senki* semmit. Ha még "hajtanom" is kellene az ellenkező neműeket, és úgy kapnám a nagy büdös semmit vagy a változatos stílusú elutasításokat, hát... biztos nem csinálnám sokáig. Persze akkor is frusztrált lennék amiatt, hogy nincs senkim, de legalább nem mennék helybe a pofonért.
(* hajléktalan/közmunkás/építkezésen segédmunkás alkesz Józsi kategóriát ne vegyük számításba)
Nem értem a problémád. Nőként nekem is szoktak lenni társkeresési gondjaim, én is éreztem már úgy, hogy reménytelen az egész, tehát komolyan nem értem azokat, akik itt picsognak, mintha csak a férfiaknak lenne nehéz. Álomvilágban élsz.
Amúgy te komolyan társkeresésről dumálsz itt, vagy alkalmi szexről? Mert a társkeresés mindenkinek nehéz, ha dugásról lenne szó, akkor meg lehet, hogy arra könnyen találna férfit egy nő, de itt nem ez a cél.
,,A nő az olyan mint a gyilkos c.gány, neki joga van, de kötelessége nincs,,
Ez az év egyik legjobb beszólása, de nagyon nagyon igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!