Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldre költözés egy párnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre költözés egy párnak, akik hamronikus kapcsolatban élnek, mennyire lehet megprobáltatás a külföldre költözés? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Az én férjem fél év után már csak havonta járt haza. 10 hónap után már csak pénzt küldött. 1,5éve semmi hír.

itt vagyok 1 gyerekkel hiteles lakással.

2014. jún. 16. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi már a külföldre költözés előtt is 10 éve együtt voltunk, abból 8-at együtt éltünk, úgyhogy a kapcsolatunk minőségén egyáltalán nem változtatott. Változott a napirend, a családon belüli szerepek, egymásra jutó idő, de ha valakik már otthon is éltek együtt, ismerik a másikat, azoknak nem lehet probléma.
2014. jún. 16. 10:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,köszi a választ de én úgy értem ha együtt mennek ki.Nem úgy hogy az egyik itthon marad.
2014. jún. 16. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jól egyben vagytok, akkor maximum jobb lehet. Valószínűleg élhetőbb országba költöznétek, ahol az anyagi biztonság még kiegyensúlyozottabbá tesz benneteket. Ha mindketten beszélitek a nyelvet, és van munkátok, a honvágyon kívül semmi problémátok nem lesz! Valakinek még az sincs...
2014. jún. 16. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én férjem 8 éve ment ki az akkor aktuális barátnőjével, akkor voltak 25 évesek, fél év után szétmentek, pedig 6 éve voltak együtt. A párom később családi okok miatt (beteg családtag) hazajött, megismert engem és itt maradt. Az ex továbbra is kint él és azóta sem volt normális kapcsolata, pedig ráférne már egy.
2014. jún. 16. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

"Az ex továbbra is kint él és azóta sem volt normális kapcsolata, pedig ráférne már egy."

Te már csak tudod... féltékeny, komplexusos liba.

Kérdező, sokmindentől függ. Az első fél év az maga a "kultúrsokk" az emberek, a boltok, a nyelv, az étel, a szokások... minden reljesen más és néha elég feszültté teszi ez nagy változás az embert, meg ott van még a tehetetlenség, amikor gyerek módjára nem tudsz uralni egy otthon teljesen normális szituációt, mondjuk mikor fogalmad sincs, hogy hova kell előre bejelentkezni (néhol még a legszimplább szolgáltatáshoz is) vagy hogy kinek és mennyi borravalót illik adni, ilyesmik. Ha van mindkettőtökben annyi jóérzés, hogy habár a szokásosnál feszültebben mentek haza, mégsem egymáson veritek le a rosszkedvet, akkor nem lesz baj. De mondom, ez csak az első pár hónap, utána már lassan elkezdtek külföldön is otthon lenni.

2014. jún. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!