Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők bírnák idegileg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők bírnák idegileg a férfiak társkeresési megpróbáltatásait?

Figyelt kérdés

Sírnak, hogy mindenki bunkó akivel matchelnek, meg csak a szexre mennek, de nekik ott az unmatchelés lehetősége, náluk van a döntés joga / lehetősége, ott van kb garantáltan 30-50 másik match.

A férfiak ezzel szemben örülnek ha van napi 2-3 match, utána összehoznak valami frappáns bemutatkozó első üzenetet, majd ha baromira szerencsések akkor arra válaszolnak a lányok teljesen flegmán / kurtán rendszerint. Utána jöhet hasonló stílusban a beszélgetés jópár üzeneten keresztül, itt már talán nem ennyire flegmák a lányok, majd ráveszi magát az emeber, hogy elhívja randira. Jó esetben igent sem mond a lány, rosszabb esetben elfogadja, majd ghostingol, nem jelenik meg, többet nem válaszol.

Nem gondolnak bele a nők, hogy ez így megalázó amit művelnek? (Értsd 0 energiabefektetéssel felmenni a társkeresőre és várni, hogy hátha a szőke herceg jön fehér lovon, addig meg hagyják, hogy szórakoztassa őket a sok bohóc, mert ők annak nézik a férfiak többségét...)

25F / Bp (ahol egy lányra valószínűleg jut 200 férfi)

2020. aug. 12. 12:07
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

#7: megválogathatnám, hogy kihez szólok hozzá és nem terrorizálnának random trógerek: Megválogathatod most is, ne viccelj, hogy nem. Ponotsan tudod kit húzol jobbra, szerintem enynire nem zsákba macskák az emberek. Egyébként ha valaki szexuális igények nélkül ír, kioffoljátok, ha nem elég IZGALMAS. Mintha mindenki stanupos lenne Hadházi képességeivel.

#8: Erre ott az unmatch meg a report, 5-6 report után kitiltják, szóval ennyivel hozzá is járulhatsz a csodás portálok megtisztulásához.

2020. aug. 12. 12:33
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
Nőként évek óta vagyok egyedül, szerinted mennyire viselne meg? Kevesebb farok kép meg csalódás, ennyi történne.
2020. aug. 12. 12:36
 13/36 anonim ***** válasza:
86%
Én legalább nem zsongtam a farkak körül 5 év szingliség után, hanem megvoltam békében kapcsolat és szex nélkül és építettem az életem... Valószínűleg férfiként is ez lenne az egyik legnagyobb előnyöm a társkeresésben: jó a dumám, letettem valamit az asztalra és nem vagyok a kangörcseim miatt egy ostoba tapló. :)
2020. aug. 12. 12:38
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Évekig bírtam (bár én a való világban éltem inkább, nem a neten húspiacoltam) hogy nem kezdeményeznek nálam. Semmi extra nincs ebben szerintem, se akkor nem panaszkodtam, se utólag nem mondom hogy annyira nagyon rossz volt. Őszintén nekem nem is hiányzott soha, hogy 30-50 emberrel kelljen foglalkoznom...

Amúgy több férfi ismerősömnek is van többtíz "match-e" naponta, pedig se nem kőgazdagok, se nem "Brad Pitt"-ek, se nem kigyúrtak, stb.

2020. aug. 12. 12:43
 15/36 anonim ***** válasza:
18%

14-es.

Azért hazudni nem kéne...

Én már annak is örülnék férfiként ha 1! matchem lenne, pedig sok éve fent vagyok több társkeresőn is, vannak fent képeim is, leírás is stb.

Tudom, nem vagyok jóképű, ez ilyen.

De azért egy átlagos kinézet, normális öltözködéssel, igényességgel megvan. És semmi, évek óta semmi...

Ha próbálkoztam nőknél, rendre elutasítottak élőben, vagy nem is foglalkoztak velem. Na a neten ugyanez van...

29/F

2020. aug. 12. 12:55
 16/36 anonim ***** válasza:
80%

Értem amit írsz, de azt nem, hogy ettől miért lenne hazugság amit írtam. :)

2020. aug. 12. 12:56
 17/36 anonim ***** válasza:
31%

A nők egyébként nem bírnák a férfiak megpróbáltatásainak a felét sem... egy visszautasítástól már sokan sírnak, meg depiznek a nők, vagy utána azt mondják: én soha többet nem csinálok ilyet, nem az én dolgom amúgy sem.

Férfiként éveken keresztül pozitív visszajelzés nélkül próbálkozni mégis a nőknél, és elérni hogy legalább szóba álljanak veled, na az kihívás. Én átéltem sokszor, szóval tudom.

29/F

2020. aug. 12. 12:59
 18/36 anonim ***** válasza:
73%
Férfi vagyok, nem egy adonisz, mégis van vagy 300 matchem 1-2 hónap alatt. Normális képeim vannak kinn, amiken nem túnök igénytelennek meg kirekesztett barlanglakónak, illetve egy tartalmas-mókás leírásom. Emellett igyekszem fantáziával írni a nőkre, nem a sokak által panaszólt tróger sablonok másolgatásával. Nem igényel túl nagy fizikai/szellemi teljesítményt azért...
2020. aug. 12. 13:01
 19/36 anonim ***** válasza:
36%

18-as. 1-2 hónap alatt. Vegyük azt, hogy másfél hónap. Ez 6 hét, ami 42 nap. Ha a 300 matchet leosztjuk 42-vel, nagyjából 7-et kapunk.

Te azt akarod mondani, hogy FÉRFIKÉNT naponta 7 matched van? Na ne röhögtess. Ez vagy kamu vagy mégis adonisz vagy. Vagy minden nőt jobbra húzol.

2020. aug. 12. 13:05
 20/36 anonim ***** válasza:
87%
Ez kb. a "melyik fáj jobban, a szülés, vagy a tökönrúgás?" féle kérdés. A nőknek az előbbi (már aki szül), nekünk meg az utóbbi. Nekik is vannak problémáik a társkeresésben, csak teljesen mások, mint nekünk. Nekünk azt az 1-et kell megtalálni a több 100-ból, aki hajlandó visszaírni, esetleg tényleg bejövünk neki, nekik meg ugyanilyen arányból kell azt az 1-et, aki nem csak megdugni akarja őket és még tetszik is.
2020. aug. 12. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!