Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők bírnák idegileg a férfiak társkeresési megpróbáltatásait?
Sírnak, hogy mindenki bunkó akivel matchelnek, meg csak a szexre mennek, de nekik ott az unmatchelés lehetősége, náluk van a döntés joga / lehetősége, ott van kb garantáltan 30-50 másik match.
A férfiak ezzel szemben örülnek ha van napi 2-3 match, utána összehoznak valami frappáns bemutatkozó első üzenetet, majd ha baromira szerencsések akkor arra válaszolnak a lányok teljesen flegmán / kurtán rendszerint. Utána jöhet hasonló stílusban a beszélgetés jópár üzeneten keresztül, itt már talán nem ennyire flegmák a lányok, majd ráveszi magát az emeber, hogy elhívja randira. Jó esetben igent sem mond a lány, rosszabb esetben elfogadja, majd ghostingol, nem jelenik meg, többet nem válaszol.
Nem gondolnak bele a nők, hogy ez így megalázó amit művelnek? (Értsd 0 energiabefektetéssel felmenni a társkeresőre és várni, hogy hátha a szőke herceg jön fehér lovon, addig meg hagyják, hogy szórakoztassa őket a sok bohóc, mert ők annak nézik a férfiak többségét...)
25F / Bp (ahol egy lányra valószínűleg jut 200 férfi)
Cseréljünk. :)
Megnéznélek pár nap menstruáció után, hogy bírnád... :D
Egyébként viccet félretéve: én nem társkeresőzők, mert nekem nem jön be ez a fajta ismerkedés. Szerintem, ha férfi lennék akkor sem lenne ez másképp. Most is van azért nem kevés férfiismerősöm, de egyet nem tudok, aki társkeresőn ismerte volna meg a párját. És nem "Brad Pitt"-ekről beszélünk, hanem átlagos kinézetű, átlagos anyagi helyzetű férfiakról.
Biztos, hogy olyan jó lenne, ha a pasi oldalon lennél, és válogatnál még a jelentkezőkből is? (Oké értem, hogy nőként ez így működik)
Nálam ez úgy néz ki, ha a semmiből még válogatnék is, akkor is a semmit kapom :D (Persze túlzok, időnként van 1-1 match, de hát az messze nem az a kategória, akit én keresek, ezektől most eltekintettem)
#20 Nem rossz amit írsz, de szeritnem azért mentálisan jelentős különbésg van a 2 helyzet között.
99 lány annyira nem tart méltónak, hogy válaszoljon egy üzenetdre, amibe te egyébként energiát fektettél, vagy 99 férfinek legalább egy szexre jó vagy, azért küld valami bókot, mert annyira csak nem prosztó, h csak anynit írjon. (Egyébként itt jön elő a másik probléma, h a nők mégsem értékelik azokat a férfiakat akik többet akarnak tőlük a szexnél. Mondhatni azt hiszik tudnak úgy úszni (nagyon jó férfiak), hogy közben nem lesznek vizesek (szexen kívül többet is kapnak))
Én egyébként 1-2 évig (!) simán el tudnék élni úgy, hha nőknek csak szexre kellenék, az is több mint a semmi :D
Már mi a jó francért ne bírnám pl. én? Miből gondolod, hogy a nők generálisan gyenge sz.arok idegileg?
Én speciel kvára letojom a "problémádat", soha nem voltam Tinderen, meg semmilyen társkeresőn, ezért nem lenne hiányérzetem sem. Az pedig nem hiányozna, hogy a sok büdös nyomorék ostromoljon az utcán, meg kb. bárhol ahová megyek.
Nekem nem egónövelő ez, engem csak a komoly kapcsolat érdekel. Ja, és a páromnak férfiként ugyanolyan könnyen zajlott a folyamat, nem kellett túl sokat tennie értem, és kölcsönös mindem.
20-as vagyok.
#Kérdező: Igen, ez egy örök téma. Erre megoldás lehetne akár az is, ha a társker. oldalakon lenne a nőknek 3-5-10 előre megírt (nem bántó) elutasítás szöveg, amire csak rányomnak és a rendszer elküldi. Így a férfi konkrét elutasítást kap (mert a nincs válaszból azt is leszűrhetjük, hogy a nő még gondolkodik, esetleg határozottabb nyomulást vár). Nem kötelező a nőnek indokolnia a döntését, viszont ezzel rövidre zárhatná a dolgot. Aki meg attól fél, hogy ezután az elutasított férfi anyázni fog, az téved. Aki anyázni akar, az akkor is fog, ha nem kap semmilyen választ.
A másik dolog meg a szex. A nőknek ez önmagában nem érték, a fiataloknak pláne, mert bármikor megkaphatják, szinte bárkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!