Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a családotokat egy olyan nőért, aki 3 éve tetszik?
30-asok vagyunk mind. Van egy 5 éves gyerekem, feleségem. A kapcsolatom elfáradt, unjuk egymást. Nincs kedvünk az együttlétekhez, szexuális vonzalom nincs köztünk.
Van egy nő, aki már évek óta tetszik. Úgy vettem észre kölcsönös. Megtörtént a dolog, megcsaltam vele a feleségem. Pedig nem hittem volna, hogy meg tudom tenni. De egy év óta nem nyúlt hozzám senki, nem bírtam ki.
Aki eddig csak tetszett, bevallotta, hogy a helyzetem miatt nem gondolta volna, hogy lesz köztünk valami.
Én ilyen szerelmes még nem voltam.
Hát...végig olvastam...az utolsó hozzászólásodban benne is van a közös jövőkép. Nincs szüksége...kb semmire...
Egy ilyen nőt megtartani nem egyszerű és ez a félrelépés vissza fog ütni köztetek.Ha hosszabb ideje nincs párja, akkor annak oka van és nem a külsőségek.
Nem bírállak, mint a többség...de lehetett volna ezt másképp is és akkor nem lenne olyan sötét a jövőképed.
De majd látod...most már ezzel a helyzettel kell valamit kezdened,mert ezt hoztad össze.
Akkor még szerelmes voltam belé, de ma már nem. 6-7 év az sok idő. Főleg hogy látom hogy a biztos anyagiak azok kellenek neki, de én nem.
Ezért is imádom ezt a másik nőt, mert ő nincs anyagilag senkire rászorulva, ami megtetszik neki, azt mind megveheti gond nélkül.
Nem igaz, hogy semmit nem akar. Egy hozzá illő pasit szeretne, aki nem akar gyereket, nem alar eltartott lenni, és persze legyen fullos a szex. Ennyi elvárásról tudok. Emiatt lepődök meg, hogy senkit nem talál maga mellé.
Feleségem se egy angyal. Vitye olyan táborba a kicsit, ami nem is létezett. A gyerek nagyszülőknél volt, ő meg nem tudom hol.
Több éves dolog nem fellángolás....
Feleségemmel kölcsönösen nem érdekeljük egymást...
Érdekelne, mi történt azóta?
Bár látom, a tavalyi kérdésre sem reagáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!