Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhagynátok a családotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a családotokat egy olyan nőért, aki 3 éve tetszik?

Figyelt kérdés

30-asok vagyunk mind. Van egy 5 éves gyerekem, feleségem. A kapcsolatom elfáradt, unjuk egymást. Nincs kedvünk az együttlétekhez, szexuális vonzalom nincs köztünk.

Van egy nő, aki már évek óta tetszik. Úgy vettem észre kölcsönös. Megtörtént a dolog, megcsaltam vele a feleségem. Pedig nem hittem volna, hogy meg tudom tenni. De egy év óta nem nyúlt hozzám senki, nem bírtam ki.

Aki eddig csak tetszett, bevallotta, hogy a helyzetem miatt nem gondolta volna, hogy lesz köztünk valami.

Én ilyen szerelmes még nem voltam.

2020. aug. 8. 17:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
38%

Hát...végig olvastam...az utolsó hozzászólásodban benne is van a közös jövőkép. Nincs szüksége...kb semmire...

Egy ilyen nőt megtartani nem egyszerű és ez a félrelépés vissza fog ütni köztetek.Ha hosszabb ideje nincs párja, akkor annak oka van és nem a külsőségek.

Nem bírállak, mint a többség...de lehetett volna ezt másképp is és akkor nem lenne olyan sötét a jövőképed.

De majd látod...most már ezzel a helyzettel kell valamit kezdened,mert ezt hoztad össze.

2020. aug. 10. 15:37
 32/39 anonim ***** válasza:
28%
Nem baj, ha nem tudsz hosszú távon megmaradni a seggeden, csak akkor ne alapíts családot....
2020. aug. 11. 04:06
 33/39 A kérdező kommentje:

Akkor még szerelmes voltam belé, de ma már nem. 6-7 év az sok idő. Főleg hogy látom hogy a biztos anyagiak azok kellenek neki, de én nem.

Ezért is imádom ezt a másik nőt, mert ő nincs anyagilag senkire rászorulva, ami megtetszik neki, azt mind megveheti gond nélkül.

Nem igaz, hogy semmit nem akar. Egy hozzá illő pasit szeretne, aki nem akar gyereket, nem alar eltartott lenni, és persze legyen fullos a szex. Ennyi elvárásról tudok. Emiatt lepődök meg, hogy senkit nem talál maga mellé.

Feleségem se egy angyal. Vitye olyan táborba a kicsit, ami nem is létezett. A gyerek nagyszülőknél volt, ő meg nem tudom hol.

2020. aug. 11. 09:31
 34/39 anonim ***** válasza:
67%
Talán ha nem a farkaddal gondolkodtál volna anno, hanem próbáltad volna megismerni a nejedet, nem ez lett volna...
2020. aug. 11. 16:20
 35/39 anonim ***** válasza:
67%
Én azt gondolom, hogy amit érzel, nem más, mint fellángolás kontra lepukkant kapcsolat, amit hagytatok elhalni. Utóbbiban mindketten hibáztatok, előbbit pedig csakis rajtad múlik, hogy hogyan kezeled. Egyet borítékolhatsz, ha a mostani fellángolást választod, majd ugyanúgy viselkedtek a kapcsolatotokban, ahogy a feleségeddel, akkor pár év és vele is pont ugyanitt fogsz tartani. Egykor a feleségedet szeretted. Annyira, hogy feleségül vetted és annyira, hogy együtt vállaltatok gyermeket. Döntsd el (ésszel, ne lélekkel, mert a két kapcsolat minősége jelenleg elvisz), hogy a másik csaj csak átmeneti, néhány éjszakás, vagy komolyabb. Ha néhány éjszakás, akkor használd ki a lehetőséget, lapíts mélyen és közben próbáld feldobni a házasságodat. Ha komolyabb, akkor ülj le a feleségeddel és mondd el neki őszintén, hogy már nem érzed, hogy lenne köztetek bármilyen kapocs is és komolyan fontolgatod, hogy kilépsz ebből a házasságból. Ha menteni akarjátok, meg kell próbálni megmenteni. Ő jelenleg nem tudja, hogy veszélyben van a részedről a közös életetek. Ha tudná, talán ő is megerőltetné magát, nem csak lepattintana mondván, ha eddig jó volt így, ezután is.
2020. aug. 11. 20:50
 36/39 A kérdező kommentje:

Több éves dolog nem fellángolás....

Feleségemmel kölcsönösen nem érdekeljük egymást...

2020. aug. 16. 12:36
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi tortent azota veletek?
2021. szept. 1. 17:21
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Persze; hogy nincs szuksege tamogatasra nincs kisgyereke. A feleseged biztos szepen neveli a gyermeketeket, neki az az elso. Ha nem szeretitek egymast lepjetek tovabb, mindketten megerdemlitek es a gyermeknek is lesz ket boldog szuloje
2022. ápr. 17. 01:24
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne, mi történt azóta?

Bár látom, a tavalyi kérdésre sem reagáltál.

2022. ápr. 17. 05:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!