Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a családotokat egy olyan nőért, aki 3 éve tetszik?
30-asok vagyunk mind. Van egy 5 éves gyerekem, feleségem. A kapcsolatom elfáradt, unjuk egymást. Nincs kedvünk az együttlétekhez, szexuális vonzalom nincs köztünk.
Van egy nő, aki már évek óta tetszik. Úgy vettem észre kölcsönös. Megtörtént a dolog, megcsaltam vele a feleségem. Pedig nem hittem volna, hogy meg tudom tenni. De egy év óta nem nyúlt hozzám senki, nem bírtam ki.
Aki eddig csak tetszett, bevallotta, hogy a helyzetem miatt nem gondolta volna, hogy lesz köztünk valami.
Én ilyen szerelmes még nem voltam.
Lefeküdt veled és egyből szerelmes vagy?
Atyaég 1 év múlva meg az őt is meguntam pedig elhagytam érte a családom kérdésed fogjuk olvasni...
Basszus azt az energiát amit más punciba fektetsz igazán fektethetnéd a kapcsolatodba, hogy felélesszétek. De te semmit nem teszel érte sőt még jobban rombolod.
Miért, szerinted őt nem fogod megunni? A feleségedbe sose voltál ilyn szerelmes? Akkor minek vetted el?
Én értem, hogy az embernek nincs kedve szex nélkül élni 1 évig, de nem a megcsalás a megoldás, hanem először kommunikáció a nejeddel, aztán ha nem megy, akkor válás. És majd utána lehet más punciba mártogatni a farkad.
Nem az első szex óta vagyok bele szerelmes, sokkal régebb óta. Valamikor 6-7 éve a feleségem volt a szerelmem, de ma már nem.
Akiről szó van ő egy számomra gyönyörű, független, megközelíthetetlen nő, más kategória mint a feleségem.
Azt hittem bűntudatom lesz miatta és mindent bevallok otthon, azt is hogy amíg nem feküdtem le vele addig is imádtam. De pont félresikerült. Egyre inkább csak rá gondolok.
"6-7 éve a feleségem volt a szerelmem, de ma már nem"
6-7 év múlva majd megint más lesz a szerelmed. Remek. Nem kellene elhanyagolni a párkapcsolatot, és akkor nem lenne ez.
Majd nem jó lett a kamukérdésed, ha nem egy közel harminc évtizettel korábbi történetet írtál volna le:
"De egy év óta nem nyúlt hozzám senki,"
"Valamikor 6-7 éve a feleségem volt a szerelmem"
Ez nem lett volna benne:D A fránya banánhéj:D
Amúgy meg szép apa vagy nem a gyermekedre gondolsz és nem teszel azért, hogy a gyermeked egy szerető családban nőljön fel te mész a farkad után....
Undorító vagy!!!
7+
*Azt hittem bűntudatom lesz miatta és mindent bevallok otthon, azt is hogy amíg nem feküdtem le vele addig is imádtam.
Bocsi, ez a banánhéjacska lemaradt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!