Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhagynátok a családotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a családotokat egy olyan nőért, aki 3 éve tetszik?

Figyelt kérdés

30-asok vagyunk mind. Van egy 5 éves gyerekem, feleségem. A kapcsolatom elfáradt, unjuk egymást. Nincs kedvünk az együttlétekhez, szexuális vonzalom nincs köztünk.

Van egy nő, aki már évek óta tetszik. Úgy vettem észre kölcsönös. Megtörtént a dolog, megcsaltam vele a feleségem. Pedig nem hittem volna, hogy meg tudom tenni. De egy év óta nem nyúlt hozzám senki, nem bírtam ki.

Aki eddig csak tetszett, bevallotta, hogy a helyzetem miatt nem gondolta volna, hogy lesz köztünk valami.

Én ilyen szerelmes még nem voltam.

2020. aug. 8. 17:26
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
87%

Lefeküdt veled és egyből szerelmes vagy?

Atyaég 1 év múlva meg az őt is meguntam pedig elhagytam érte a családom kérdésed fogjuk olvasni...

Basszus azt az energiát amit más punciba fektetsz igazán fektethetnéd a kapcsolatodba, hogy felélesszétek. De te semmit nem teszel érte sőt még jobban rombolod.

2020. aug. 8. 17:29
 2/39 anonim ***** válasza:
89%

Miért, szerinted őt nem fogod megunni? A feleségedbe sose voltál ilyn szerelmes? Akkor minek vetted el?

Én értem, hogy az embernek nincs kedve szex nélkül élni 1 évig, de nem a megcsalás a megoldás, hanem először kommunikáció a nejeddel, aztán ha nem megy, akkor válás. És majd utána lehet más punciba mártogatni a farkad.

2020. aug. 8. 17:31
 3/39 anonim ***** válasza:
17%
Tetszik, hahaha. Először répázd meg néhányszor, mert ez így zsákbamacska!
2020. aug. 8. 17:31
 4/39 A kérdező kommentje:

Nem az első szex óta vagyok bele szerelmes, sokkal régebb óta. Valamikor 6-7 éve a feleségem volt a szerelmem, de ma már nem.

Akiről szó van ő egy számomra gyönyörű, független, megközelíthetetlen nő, más kategória mint a feleségem.

Azt hittem bűntudatom lesz miatta és mindent bevallok otthon, azt is hogy amíg nem feküdtem le vele addig is imádtam. De pont félresikerült. Egyre inkább csak rá gondolok.

2020. aug. 8. 17:37
 5/39 anonim ***** válasza:
86%

"6-7 éve a feleségem volt a szerelmem, de ma már nem"

6-7 év múlva majd megint más lesz a szerelmed. Remek. Nem kellene elhanyagolni a párkapcsolatot, és akkor nem lenne ez.

2020. aug. 8. 17:38
 6/39 anonim ***** válasza:
62%
Hagyd csak el a családod de ne lepődj meg mikor majd az új nőd szintén elhagy valaki jobbért. Akkor csak gondolj arra, hogy visszakaptad és a karma működik.
2020. aug. 8. 17:40
 7/39 anonim ***** válasza:
0%

Majd nem jó lett a kamukérdésed, ha nem egy közel harminc évtizettel korábbi történetet írtál volna le:

"De egy év óta nem nyúlt hozzám senki,"

"Valamikor 6-7 éve a feleségem volt a szerelmem"

Ez nem lett volna benne:D A fránya banánhéj:D

2020. aug. 8. 17:41
 8/39 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy meg szép apa vagy nem a gyermekedre gondolsz és nem teszel azért, hogy a gyermeked egy szerető családban nőljön fel te mész a farkad után....

Undorító vagy!!!

2020. aug. 8. 17:42
 9/39 anonim ***** válasza:
0%

7+

*Azt hittem bűntudatom lesz miatta és mindent bevallok otthon, azt is hogy amíg nem feküdtem le vele addig is imádtam.

Bocsi, ez a banánhéjacska lemaradt:D

2020. aug. 8. 17:43
 10/39 anonim ***** válasza:
61%
3-as vagyok. Nem olvastam el rendesen a kérdést. Ha megrépáztad, akkor mondd el a feleségednek és akkor majd lehet ő hagy el téged! Ezzel meg is lesz oldva.
2020. aug. 8. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!