Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhagynátok a családotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a családotokat egy olyan nőért, aki 3 éve tetszik?

Figyelt kérdés

30-asok vagyunk mind. Van egy 5 éves gyerekem, feleségem. A kapcsolatom elfáradt, unjuk egymást. Nincs kedvünk az együttlétekhez, szexuális vonzalom nincs köztünk.

Van egy nő, aki már évek óta tetszik. Úgy vettem észre kölcsönös. Megtörtént a dolog, megcsaltam vele a feleségem. Pedig nem hittem volna, hogy meg tudom tenni. De egy év óta nem nyúlt hozzám senki, nem bírtam ki.

Aki eddig csak tetszett, bevallotta, hogy a helyzetem miatt nem gondolta volna, hogy lesz köztünk valami.

Én ilyen szerelmes még nem voltam.

2020. aug. 8. 17:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
2%
10 A feleségnek már felszarvazta és rendszeresen csalta, ráadául az egyik haverjával.
2020. aug. 8. 17:49
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
A feleség
2020. aug. 8. 17:50
 13/39 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a tegnapi gusztustalan előadásaidért kaptad egyébként. Senkinek nem maradok adósa.
2020. aug. 8. 17:54
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
Szerető is unalmas lesz egy idő után,felesleges miatta válni.N
2020. aug. 8. 18:07
 15/39 anonim ***** válasza:
31%

Ezért kell a fa**nak gyerek...

Ha már nem akar a feleségével lenni, akkor csak a gyerek miatt csessze el az életét?

2020. aug. 8. 18:08
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
#15 mikor van egy gyereked akkor az ő boldogsága fontosabb mint a tied, nem azt mondom, hogy csak a gyerek miatt maradjon vele de legalább megpróbálhatna megtenni mindent a kapcsolatot fellendíteni a kisgyerek miatt... Ha mindent megtett és igyse akkor oké menjen de az, hogy rögtön áll a fasza és otthagyja a családot.....
2020. aug. 8. 18:11
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
16 A feleség dobta ki a férjet, hogy a másik faszit be tudja gyorsan tenni a helyébe.Aki a férj kiköltözése után már ott is lakott.
2020. aug. 8. 18:13
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
#16 Jó, ez jogos.
2020. aug. 8. 18:14
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
#17 akart lenni :D
2020. aug. 8. 18:14
 20/39 anonim ***** válasza:
89%

#17 mivan te meg kivagy?

A kérdező nem ezt írta...

2020. aug. 8. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!