Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a családotokat egy olyan nőért, aki 3 éve tetszik?
30-asok vagyunk mind. Van egy 5 éves gyerekem, feleségem. A kapcsolatom elfáradt, unjuk egymást. Nincs kedvünk az együttlétekhez, szexuális vonzalom nincs köztünk.
Van egy nő, aki már évek óta tetszik. Úgy vettem észre kölcsönös. Megtörtént a dolog, megcsaltam vele a feleségem. Pedig nem hittem volna, hogy meg tudom tenni. De egy év óta nem nyúlt hozzám senki, nem bírtam ki.
Aki eddig csak tetszett, bevallotta, hogy a helyzetem miatt nem gondolta volna, hogy lesz köztünk valami.
Én ilyen szerelmes még nem voltam.
Nem... Mégis a 16nak akartam xD
Elfáradtam...
"Akiről szó van ő egy számomra gyönyörű, független, megközelíthetetlen nő, más kategória mint a feleségem."
Persze... :D Ismerek más hasonló helyzetet: pasas lelépett a felesége és a gyerekei mellől, mert "szerelmes" és "jár a boldogság". Azóta pár évente mindig "új szerelme" van.
Majd két év múlva, mikor ez a "gyönyörű és független" riherongy (mert ha tudja, hogy házas az a férfi, akinek szétteszi, akkor az) áll majd a konyha közepén leharcolt melegítőben, koszos hajjal, izzadtan és egy partvissal instruál, hogy hova kösd be a mosogatógépet, akkor egyből nem lesz már "más kategória". :D Hihetetlen, hogy hányan kajálják be, hogy egy darabig mindenki tudja a jobbik formáját mutatni, de egyszer el fognak jönni a szürke hétköznapok, akárki is legyen a párunk. És ezzel semmi gond nincs. Egy kapcsolat attól működik, hogyha van párbeszéd, és bele kell fektetni munkát.
Minket majdnem elhagyott apám, aztán szerencsére meggondolta magát. Ennek már 10 éve, de azóta anyám és apám is azt mondja, hogy a fiatalkorukat idézi, olyan jó köztük a kapcsolat. 18 éves múltam, mikor apám kis híján itt hagyott minket, rettenetesen megviselt. Pedig már nem voltam gyerek. Szerintem ne minket kérdezz. Legyen vér a pucádban és kérdezd meg az 5 éves kislányodat, hogy gond lenne-e neki, ha max. hétvégente találkoznátok, mert anyu helyett találtál egy másik nénit.
A gyerek ahhoz pont elég nagy, hogy fefogja, valami nincs rendben.
Ha megkérdem a feleségem, hogy milyen hétvégi programot nézzek, mihez lenne kedve, akkor az a válasz hogy menj inkább horgászni, mi elleszünk itthon.
Nem csak engem ér savazni.
Nem olvastam a válaszokat...
Ennyi idősen még túl fiatal vagy, hogy ne add meg magadnak a boldogság lehetőségét.
Mit beszéljek vele ha ő csak a gyerekkel akar lenni, velem nem? Bármilyen közös tevékenységgel próbálkozok, ők azt nem szeretik, inkább otthon lesznek, vagy mennek az ő szüleihez. Rendesen örül neki, amikor egész nap dolgozok.
Egy gyerek van, nem öt...
Az egyik kommentre reagálva sajnos be kell lássam, hogy ez a másik nő nála még melegítőben és izzadt hajjal is sokkal különbb. Nekem a más kategória nem csak külsőt jelent. Sőt, a feleségem is csinos, eszembe nem jutna másik "csak csinos" nőért elhagyni. Akiről szó van, ő egyszerűen egy más világ. Nincs szüksége se anyagi, se semmilyen támogatásra, éli világát, nincs családja, teljesen független. És nem talál magának párt, pedig el nem tudom hinni, hogy nem próbálkoznak nála pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!