Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú (azt hittem én is neki, mert ő írt rám először, és sokat írogatott), de azt veszem észre, hogy szinte mindig csak én keresem. Hagyjam inkább? 21/L
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm ismeri a srácot. Szóval legjobb barátnőm közös ismerős, és édesapámmal (ő máshol lakik, mert pici koromban elváltak anyámmal, így csak nagyon ritkán találkozunk, és beszélünk) nagyon jó barátságban van. Így bejelölt facebookon, és rámírt. Az anyukájával is szoktam levelezgetni, mert ő minden nap ír nekem. Nem gondoltam volna, hogy meg fog tetszeni. Viszont egy jó ideje már alig ír. Pl havi 1x rámír, hogy hogy vagyok, és annyi. Ha én nem tartom fenn a beszélgetést, ő szótlan, holott előtte "be nem állt a szája". Furcsa lett. Már csak én kezdeményezek beszêlgetést. Hagyjam inkább? Nem akarom, hogy hiányozzon :/2020. júl. 22. 21:27
2/6 anonim válasza:
szerintem hagyd. ugyan ez volt velem is. néhány év mulva a srác gunyosan említette h annyit kerestem egy időben h azt hitte tetszik nekem. De szerencsere időben leálltam
3/6 A kérdező kommentje:
Okes
2020. júl. 22. 21:59
4/6 anonim válasza:
Ha már egy ideje ismerkedtetek, akkor már rég elhivott volna
5/6 anonim válasza:
#4-el egyetértek. Egy fiú, ha valóban tetszik neki egy lány, akar tőle valamit, legfeljebb 1 hónap levelezgetés után elhívja randira. Valószínűleg az elején tetszettél még neki, azután a levelezésetekből rájött, hogy nem vagy az esete; csak nyilván ezt nem akarja kerek perec a szemedbe mondani, inkább a passzivitásával üzeni ugyanezt. Nincs értelme reménykedned sem, felejtsd el.
6/6 anonim válasza:
Hát ha havi egyszer kezdeményez beszélgetést, akkor nem csak te keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!