Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utallakutallak kérdése:
Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy fiú, már több ideje ismerem,most kezdtünk el együtt dolgozni.. nagyon megtetszett nekem.
3 éve barátom van, és nem tudom mitévő legyek :( előre is köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 12. 10:52
1/4 anonim válasza:
Ha nagyon akarod, szakíts a mostani sráccal, de nagyon fontold meg
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, megérné-e szétbarmolni egy meglévő kapcsolatot egy fellángolás miatt.
Honnan tudod, hogy a srác is érez valamit?
Javaslom, próbáljátok meg elmélyíteni a kapcsolatotokat a barátoddal. Csináljatok sok közös programot, érezzétek jól magatokat együtt stb.
Nyilván, ha nem működik a kapcsolat, akkor kár erőltetni, de ha eddig megvoltatok...
3/4 anonim válasza:
Szerintem valoszinuleg mar unalmas lehet a jelenlegi kapcsolatod, ha mas fiun gondolkodsz. Hosszutavon azt ajanlom, hogy zard le a jelenlegit es keress barki olyat akinel biztosan erzed, hogy o kell neked es nem csabulsz el. Amugy pedig a kerdesedre nagyon egyszeru jelold be vmelyik kozossegi oldalon es kezdj el vele beszelgetni privatban is. Nyilvan ez a legeslegegyszerubb modja, hogy a kozelebe ferkozz. Ha mindez mar megtortent, akkor pedig ezerrel baratkozz vele, keresd a tarsasagat. Elobb utobb ugyis kiderul, hogy erdekled vagy sem. Nem feltetlenul kell kozolni vele, hogy neked tetszik, ha mostantol keresed a tarsasagat ugyis at fogja gondolni hogy hogyan all hozzad. De egyebkent azzal sincs semmi gond, ha batran kozlod vele. En lany letemre tettem mar ezt parszor a multban es sosem bantam meg, mert mindig adrenalin loket volt es batornak ereztem magam tole, hogy ki merem mondani amit erzek. :)
4/4 anonim válasza:
Ismerkedj a sráccal, ismerd meg jobban és ha tényleg tetszik mond el neki.
A mostani kapcsolatodról meg annyi hogy ha már egy másik fiún gondolkodsz akkor az már nem jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!