Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Kedves, aranyos, visszahuzodó lány. Koleszos, tehát hétközben nem tudunk találkozni. Nem olyan régen egy rendezvényen találkoztunk egész jól megértettük egymást. Azóta nem igen beszéltünk, illetve egyszer összefutottunk valahol, de mintha nem történt volna semmi, sem ő, sem én nem reagáltunk egymásra szokatlanul. Régebbóta ismerjük egymást. Hogyan mondhatnám el neki, hogy tetszik nekem, hogyan közeledhetnénk egymáshoz? Tanácsokat szívessen fogadok2019. febr. 24. 21:53
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg olyan kedves és aranyos , akkor sem csúnyán fog elutasítani,ha tőled nem akar többet mint barátságtehát vesztenivalód nincs szerintem. A lányok általában szeretik az ilyet mert, valamennyi önbizalmat ad neki, pláne ha visszahúzodó.Te is kedves legyél vele, nyugodtan mondd el neki, ne kapkodj, egyszerűen vsak mondd el neki hogy szerinted szép kedves aranyos lány
2/2 anonim válasza:
Én láttam egy videót ahol ráírtak egy fiúra az üzenetben benne volt hogy "eljöhetnél velem moziba,mert kedvellek" mozi után meg jön ami jön. Lehet nem olyan jó,de praktikusnak találom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!