Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívott randira egy fiú, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott randira egy fiú, de nekem ő nem tetszik. Hogy mondjam meg neki? Sürgős!

Figyelt kérdés
Amikor először elhívott, mondtam, hogy nem érek rá. Aztán mégegyszer elhívott, és finoman közöltem, hogy csak barátként tekintek rá, semmi több. De most megint elhívott. Már nem tudom mit mondjak, úgy, hogy ne bántsam meg.

2018. júl. 29. 21:33
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez egy erőszakos fiú, még ha szelíden erőszakos is, nem ért a kíméletes mondatokból. Meg kell mondanod neki, hogy ne hívjon randira, ne tervezzen veled semmit, neked teljesen más típusú fiúk jönnek be. Ennyit nyugodtan mondhatsz neki. Jogod van ahhoz, hogy nemet mondj valakinek, jogod van elutasítani valakit, ha az illető nem tetszik neked.
2018. júl. 29. 21:37
 2/4 anonim válasza:

Azt mondanám nem érek rá, de ez volt.

Mondanám, hogy nem vagy az esetem, de ezt jelenti a csaj barátként tekintek rád.

Mond azt, hogy nem szeretnél most egy párkapcsolatot.

Ha intelligens megerti, ha nem... akkor nem fogja feladni, de a folytonos visszautasitast majd megunja...Én is így jártam h nem fogta fel, bárhogy írtam neki: szépen, finoman, őszintén, nem érdekelte. Végül megunta és lelépett.

Sok sikert! :)

(Bocsi, telorol írtam )

2018. júl. 29. 21:43
 3/4 anonim válasza:
Csak*
2018. júl. 29. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokat segítettetek! :-)
2018. júl. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!