Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, csak nemtudom hogyan mondjam el neki?
Kb 2 hónapja ismerjük egymást, nem szoktunk nagyon irogatni egymással suli miatt. Egy iskolába járunk és az egyik jó barátom az osztálytársa, sajnos én nem.
16/F
Szerintem messengeren is meg írhatod neki.Bár most inkább videó chateljetek vagy ilyesmi.Vagy akár ki várhattod a korona vírus végét.Akkor normálisan elviheted egy randira.
Sok sikert :D
Próbálj meg beszélgetni vele chaten. Ha lesz közös tématok, egyből visszaír, nevet a poénjaidon, akkor egy két ilyen dumálós nap után nyugodtan elhívhatod egy találkára.
Ha nem ír sűrűn vissza, akkor felejtsd el...
Hát igazábol mindig vissza ír amikor irok neki és egy olyan 30 masodpercbe telik mig vissza ir, irtam neki pár viccet nevetett is rajtuk, bókoltam neki és tetszett neki.
Csak ő nem igazán szokott kezdeményezni az írásban... nemtudom miért lehet hogy szégyenlős
Szerinted neki kéne elhívnia téged?
Ha mindig válaszol és nevet, az jó.
De van egy rossz hirem: a te dolgod a kezdeményezés. Ha eddig nem tetted meg, akkor hajrá, mert ha mulya vagy és nem lépsz, akkor a nők elvesztik az érdeklődésüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!