Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik 1 lány, nemtudom mit tegyek. Szerintetek?! 14/F
Figyelt kérdés
Egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik 1 lány, akit még annó nyáron ismertem meg jobban 1 táborban, akkor pusziviszonyba voltunk, de akkor rajtam volt 1 másik csaj és nemvolt lehetőségem. Mostmár majdnem szeremles vagyok belé, de épp annyira nem, tehát nagyon tetszik de nemtudom mit tegyek. Amúgy 1 évvel nagyobb nálam, és művészetis. Ifiken szemezünk egymással meg jókat dumálunk, de még több a puszin kívül, nemvolt. Nagyon sok dolog közös bennünk, pl ugyan azokat a sorozatokat nézzük, ugyan az a szülőfalunk stb. Tippeket várok, hogy mittegyek. Szerintetek?2014. dec. 8. 16:06
2/7 anonim válasza:
Legyél belé szerelmes es malyd ird ki mégegyszer
4/7 anonim válasza:
Verd ki rá vagy kétszer, majd felejtsd el!
5/7 anonim válasza:
Az előttem lévőt szard le! -.-
Ismerkedj vele még jobban :) ! Mi gátol ebben?És ha már 100% hogy szerelmes vagy bele akkor hívd el randizni :)
ui.: Pécsi vagy?
6/7 A kérdező kommentje:
1.-es kommentelő:az már megvan,élőbe is beszélgetünk.
2.-es kommentelő:oké,akkor veszem úgy hogy neked még sosem tetszett senki.
3.-as kommentelő:FATAL ERROR
4.-es kommentelő:Oké.ülj le 2-es.
5.-ös kommentelő:Ismerem elég jól szerintem,csak attól félek hogy elutasít és mivel 1 közösségekbe járunk,akkor égni fogok.Nem pécsi vagyok.
2014. dec. 10. 16:11
7/7 anonim válasza:
Azért írtam, amit írtam, mert úgyis csak az lesz, mivel félsz odamenni hozzá. Csak tudnám, miért égő az elutasítás. Hogy akarsz majd állásinterjúra menni, ha félsz, hogy valaki nemet mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!