Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mindig a barátnőm tetszik. Mit tehetnék, hogy ne csak őt vegyék észre a pasik?
Akárhova megyek vele, a pasiknak kiesik a szeme és engem észre sem vesznek. Ez eléggé rosszul esik, meg úgy érzem én egy nulla vagyok a barátnőmmel ellentetben. Nagyon unom már, hogy tőlem nincsenek oda a fiúk és csomószor depizek már emiatt. Úgy érzem akármit csinalhatok magammal, smink, szexibb stílus, magabiztosság stb., sosem leszek olyan mint a barátnőm. Úgy értem annyira kívánatos és szimpi a fiúknak. Rá tényleg úgy néznek mint valami álomnőre.. Szép, okos, vicces..
Egy selejtnek érzem magam mellette. Nincs is kedvem megjelenni vele már sehol, mert felér egy napi önbizalomrombolassal az, ha vele megyek valahova.
Más aki hasonló helyzetben van/volt, hogy kezeli, hogy rendezi le magában?
24L
Találj egy nálad rondább barátnőt.
Vagy változtass a kinézeteden, személyiségeden, kisugárzásodon, mert szerintem ez a negativizmusod átjön a kisugárzásodon is, ezért vagy pancser. Puszi
Persze, keressen új barátnőt, véletlen se próbáljon meg a saját külsejéért többet tenni.
Szerintem egy igazi barát nem rivalizál, nálunk is volt ilyen több lánnyal is, nem szerettek sokat velem lenni pont ezért, mert megnéznek a pasik és nekik önbizalom téren nem tett jót. Elkezdtek féltékenykedni és a barátságunk ráment.Mindkét oldalt megértem, de azt senki se felejtse el, hogy attól mert a kérdező barátnője csinos arról félig meddig nem ő tehet, és ezért felrúgni egy barátságot szerintem felesleges. Legalábbis ha szereted. Lehet "könnyen" beszélek a másik oldalról, de annyiszor előfordult már velem is, hogy ha manapság valaki közeledik nem is nagyon merek mélyebb kapcsolatot kialakítani, mert tudom hogy egy idő utàn úgyis versengeni kezd. Márpedig kapcsolatok kellenek az életben. Szóval nem tudom, tegyél magadért, eddz, skinkelj, járj néha fodrászhoz, legyél formás és amint kicsit megnő az önbizalmad az látszik majd a kisugárzásodon is. A barátnőd sem tökéletes, talán ezt te tudod a legjobban.
Milyen jó barát lehetsz... Inkább örülnöd kéne a barátnőd sikerének nem pedig magadat méregetni hozzá.
A stílus maga az ember...Innen hiányozhat valami benned.Teljesen mindegy hogy nézel ki sokszor nem ez dönt...
Hát nézzétek... Kíváncsi lennék, hogy a helyembe hogy reagálnatok..
Nem olyan egyszerű az, hogy örüljel a barátnőd sikerének, ha te közben folyamat háttérbe szorulsz.
Vagy lehet, hogy az utolsó hozzaszolonak ez nem jelentene gondot és tökéletesen tudná lereagalni a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!