Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az embervilág macskái?
Több szempontból is párhuzam vonható a nők és a macskák közé.
Milyen egy macska?
Úgy tűnik, kedvel téged, mert dorombol és néha hagyja, hogy simogasd,
néha feldobja a seggét neked,
nem különösebben hatja meg, ha a gazdája megmurdel, mert nincs igazán empátiája senki felé,
amíg tudsz neki ingyen kaját és szállást adni, talán nem szökik el,
néha csak átgázol rajtad, és ez fel se tűnik neki,
tisztának tartja magát, de tudjuk, hogy ez csak a látszat,
nem képes szeretni és vonzódni hozzád, talán csak a kölykeihez,
egy csomó dolgot társítunk a személyiségükhöz, de legbelül igazából csak seggfejek.
"Nem, nem vagyok normális. Most akkor jól megszégyenítesz?" Nem, dehogy, ugyan. Miért is tenném?
Elintézted azt már magad.
Hál Istennek engem még senki sem hasonlított macskához és párkapcsolatban sem hívtak soha "Cicámnak", aminek igazán örülök, mert nem szeretem a macskákat. Ettől függetlenül egy rakás dolog nem igaz róluk, amit leírtál, illetve erősen sarkított.
Ha választani lehet, én imádkozó sáska lennék. Megenném a hímet párzás után. Sokszor még akkor is tovább párosodik a hím, ha már a feje vagy más rései hiányoznak. :D
Ennyi marhaságot rég olvastam már egy bejegyzésben macskákról és nőkről :D
"nem különösebben hatja meg, ha a gazdája megmurdel, mert nincs igazán empátiája senki felé"
Ez a macskákra nem igaz, a nőkre meg különösképpen nem, mivel nincs gazdájuk. (Legalább ebből az egy mondatból gyorsan leszűrhető, hogy te hogyan tekintesz rájuk)
"amíg tudsz neki ingyen kaját és szállást adni, talán nem szökik el"
Nekem macskám még nem szökött el, barátnőm meg pláne nem, mivel ahhoz bezárva kellene tartani.
"néha csak átgázol rajtad, és ez fel se tűnik neki"
Mi az, hogy átgázol rajtad? Hogy gázol át rajtad egy macska?
"nem képes szeretni és vonzódni hozzád, talán csak a kölykeihez"
Ez sem igaz sem a macskákra, sem a nőkre.
"egy csomó dolgot társítunk a személyiségükhöz, de legbelül igazából csak seggfejek"
Én ezt inkább arra mondanám, aki ennyi marhaságot összeír, ilyet pedig még sem barátnőm, sem macskám nem tett :D
Miért kell akkor örökké a nőket üldözni és mindenkinek ajánlatokat tenni? Kuncsorogni a nők idejéért, mint holmi koldusok?
Megfigyelt, dokumentált tény, hogy a férfi az, aki nagyobb eséllyel hagyja ott a társát, amint azt valami komoly betegség éri, míg a nők általában maradnak, kitartanak. Az is, hogy a férfi az aki profitál a házasságból, és akinek javul az életminősége, nem pedig a nő (mái napig is a nők végzik a világon a több fizetetlen munkát, mint a házimunka vagy gyereknevelés) és annak ellenére hogy megy az örökös önsajnálat, hogy "jaj de rossz nekünk a házasság", a férfiaknál csökken a depresszióra, különböző függőségekre való hajlam, és kitolodik az átlag életkoruk ha van mellettük nő.
Női oldalról nézve az a hozzáállás amit kérdező, meg olyanok, mint #29 tanusitanak az a kategória, amikor a parazita visszabeszél... Szerintetek a nők nem adnak nektek semmit, ezért megérdemelnétek, hogy tényleg így legyen.
Pont pár napja volt egy kérdés elliot rodgerről, a hírhedt b aszatlan gyilkosról, 1-2 férfi válaszoló pedig meg volt rokonyodve, hogy a nők meg sem próbálják megérteni szegény elliotot. Pedig ő is áldozat volt, hiszen egy nő sem fogadta kegyeibe :( Ha egy nőnek is megesett volna rajta a kőszíve, akkor nem kényszerült volna gyilkosságra :((
Aztán meg a következő gyk-s kérdés azt ecseteli hogy milyen hálátlan senkiháziak a nők, akik még sem érdemlik a férfiakat.
Elmentek ti a fenébe :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!