Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők az embervilág macskái?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az embervilág macskái?

Figyelt kérdés

Több szempontból is párhuzam vonható a nők és a macskák közé.

Milyen egy macska?

Úgy tűnik, kedvel téged, mert dorombol és néha hagyja, hogy simogasd,

néha feldobja a seggét neked,

nem különösebben hatja meg, ha a gazdája megmurdel, mert nincs igazán empátiája senki felé,

amíg tudsz neki ingyen kaját és szállást adni, talán nem szökik el,

néha csak átgázol rajtad, és ez fel se tűnik neki,

tisztának tartja magát, de tudjuk, hogy ez csak a látszat,

nem képes szeretni és vonzódni hozzád, talán csak a kölykeihez,

egy csomó dolgot társítunk a személyiségükhöz, de legbelül igazából csak seggfejek.

2020. aug. 5. 16:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
11%
Vicces: nem ilyen részletesen, de kiskoromban én is így gondoltam.
2020. aug. 5. 18:11
 12/36 anonim ***** válasza:
75%
te vagy a macskásnős kérdező? Nem unod még a kérdést?
2020. aug. 5. 18:18
 13/36 anonim ***** válasza:
77%

Ez a kérdés azért vicces, mert nem hogy a nőket, de a macskákat sem tudtad rendesen körülírni. :D

Abbol a szempontból hasonlítanak, hogy nőkre és a macskákra is rá van húzva egy rakás ostoba sztereotipia, amiket olyan emberek találnak ki, akik lusták, hogy tényleg kiismerjék őket.

A macska nem empátiátlan, érzelemmentes lény, amit csak a saját élete érdekel. Te el tudod ezt mondani magadról?

Mindig meglep hogy sok férfi milyen intenzitással, és milyen kreatív módokon tudja gyűlölni a nőket, miközben ugyanezen férfiak többsége megszállottan várja egy nőtől szeresse szívből, minden világi dologtól eltekintve. Szeresse a férfit akkor is, ha buta, nincs munkája, nincs ambíciója, nincs élete, nincsenek barátai, és kellemetlen a személyisége. Szeresse mindezek ellenére, és akarjon gondoskodni róla (hiszen egy férfitől nem lehet elvárni, hogy vigye a háztartást, ugye).

Milyen állat viselkedése ez? Milyen állat az, ami képes megvetést érezni, ugyanakkor eszméletlen mértékű elvárás tanúsítani a társa iránt?

Szerintem ez csak az emberi hímre jellemző.

2020. aug. 5. 18:32
 14/36 A kérdező kommentje:

#13 nem hiszem, hogy egy nőnek lenne szíve párkapcsolati szempontból. Ha megnézed, egy rakás elvárást fogalmaztál meg(munka, barátok stb), ami feltétele annak, hogy szerethess valakit, márpedig szerintem a szeretet nem ezen alapul.

Szóval ez csak egy bugyuta vagdalkozás volt a részedről, mint mikor a macska nekiáll a tükörképét pofozni.

2020. aug. 5. 18:40
 15/36 anonim ***** válasza:
81%
Én elég gyakran feldobom a seggem,már ha tudunk találkozni.Kaját,lakhatást intézek magamnak.Tiszta vagyok és szőrtelen-villanófényes szőrtelenitő,max pár szál néha-,imádom a párom,empatikus nem minden esetben.Munkád legyen,mert azért senkit nem tartok el,mert lusta,más okból igen.
2020. aug. 5. 19:04
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

14:a párkapcsolat nem jófejség kérdése. Hadd ne legyen már érzéketlen meg szar az, aki nem kúrja el az életét egy olyan ember mellett, akivel az ideje 60-70%-át tölti, közös életet kezd és innentől fogva igenis számítani fog, hogy az a másik mennyire húzza le. Szeretni azt lehet, aki szerethető. Szerethető meg akkor lesz az ember, ha tud a társad lenni, nem egy depresszív kolonc, aki csak felkapaszkodni akar rajtad.

Szerintem sokkal értelmesebb elvárni azt, hogy az ember tegyen le ezt-azt az asztalra, hiszen az egyet jelent az értékrendjével is, aminek hasonlónak kell lennie a tiédhez, mint azt, hogy így meg úgy nézzen ki, így meg úgy szolgáljon ki, így meg úgy tudjon szopni. Mert sajnos én is szeretném, ha a férfiak elvárnának tőlem és nem vetnék rá magukat akárkire, mert ez garantálja számomra a kapcsolat nívóját és stabilitását (azáltal, hogy elégedett velem és ezt magamnak hoztam össze, nem szerencse, nem múlik el a korral, nem tisztán adottság és nem eszköz szintű elvárások).

Tudod, feltétel nélkül nincs szeretet, csak elfogadás van. És aki nem alkalmas arra, hogy együtt haladjunk, azzal kedves tudok lenni, de összebútorozni és önsorsrontani nem tudok.

Neked is lehetne annyi érzelmed magad felé, hogy nem ugrasz az első lyukra.

2020. aug. 5. 19:09
 17/36 anonim ***** válasza:
85%

Legyen egyszer saját macskád, meglátod, hogy jobban tud ragaszkodni, mint egy kutya. (vagy legalább ugyanannyira). Okosak, idomíthatóak, de nem agyatlanul, robotikusan, hanem ha van kedve megcsinálja, ha nincs akkor nem. Vagyis itt a gazda személye sokkal jobban számít. Ha nagyon bír téged, akkor szót fogad, ha nem, akkor nem. Kecses, bájos jószág, de ugyanakkor amit sokan elfelejtenek, hogy a világ egyik legkegyetlenebb gyilkológépe, aminek a világ számos táján temérdek kistermetű emlős és madárfaj kihalása írható a számlájára.

A kölykeiért bármire képes, akár kutyával is megverekszik (akkor is, ha semmi esélye).

A macska egy gyönyörű, kecses, öntörvényű állat, akivel ha sz_rul bánsz odébbáll. Ilyen szempontból tényleg lehet párhuzam a nőkkel. A titok: érteni kell a nyelvükön és jól kell velük bánni.

2020. aug. 5. 19:21
 18/36 A kérdező kommentje:
#17 azért a nőkre nem mondanám azt feltétlenül, hogy gyönyörűek, és nem csak akkor hagynak ott, ha gond van.. vagy esetleg akkor se hagynak ott.
2020. aug. 5. 19:34
 19/36 A kérdező kommentje:
/15 persze h van barátod, azért látogatod a társkeresési problémák részleget :)
2020. aug. 5. 19:39
 20/36 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező,

elmebetegnek tetszik-e lenni?

Van papírod bármilyen orvostól, hogy normális vagy (lódoktor is jó)?

2020. aug. 5. 19:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!