Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők az embervilág macskái?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az embervilág macskái?

Figyelt kérdés

Több szempontból is párhuzam vonható a nők és a macskák közé.

Milyen egy macska?

Úgy tűnik, kedvel téged, mert dorombol és néha hagyja, hogy simogasd,

néha feldobja a seggét neked,

nem különösebben hatja meg, ha a gazdája megmurdel, mert nincs igazán empátiája senki felé,

amíg tudsz neki ingyen kaját és szállást adni, talán nem szökik el,

néha csak átgázol rajtad, és ez fel se tűnik neki,

tisztának tartja magát, de tudjuk, hogy ez csak a látszat,

nem képes szeretni és vonzódni hozzád, talán csak a kölykeihez,

egy csomó dolgot társítunk a személyiségükhöz, de legbelül igazából csak seggfejek.

2020. aug. 5. 16:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
90%
Egyiptomban a macskák szent állatok, őrizték az alvilágot, hogy a gonosz ne léphessen ki rajta.
2020. aug. 5. 17:05
 2/36 A kérdező kommentje:
Nem szent állatok, esetleg az ókorban, és biztos vagyok benne, hogy nem őriztek semmilyen alvilágot..
2020. aug. 5. 17:06
 3/36 anonim ***** válasza:
73%
Nem utálom a macskákat, de ezek tényleg igazak rájuk. Ahogy az ebekre is lehetne 1000 dolgot mondani, még is szeretjük őket is. Azt is aláírom, hogy a macskák valóban feminin megjelenésű állatok és a viselkedésükben is van valami nőies. És fordítva is igaz. De nem hiszem, hogy az összes nő ilyen, mondjuk úgy, hogy van sok nő, akik macskásan viselkednek ténylegesen. A macskák viszont az esetek egészében nőiesen viselkednek.
2020. aug. 5. 17:08
 4/36 anonim ***** válasza:
78%

Én mosómedve vagyok.

Hasonlítok egy macskára, de rendszerint kicsinálom a macskákat.

Enyhén pofátlan vagyok, de legalább elérem a célom.

Nem hat meg, ki mit akar úgy egyébként.

Eszek is abból, aki megmurdel mellettem, főleg ha nem adott enni előtte sem.

Megtapasztalsz engem és a macskáknak te fogsz önként dorombolni.

Ha kapok szeretetet, egészen cuki vagyok, de ha élősködésről van szó, csak én fogok rajtad, fordítva nem.

2020. aug. 5. 17:08
 5/36 anonim ***** válasza:
29%
"Én mosómedve vagyok" akkor torkozz kevesebbet, úgy nem folyik el a szemtus és a spirál... D:
2020. aug. 5. 17:17
 6/36 anonim ***** válasza:
55%
A pasik meg az embervilag osztonleny mocsadekai. Better.
2020. aug. 5. 17:29
 7/36 A kérdező kommentje:
#6 hm, nem éppen ez a téma. De akár ki is fejthetnéd, mert ennek így semmi értelme
2020. aug. 5. 17:32
 8/36 anonim ***** válasza:
69%

Én az embervilág rókája vagyok, mert:

- bár nem vagyok a legnagyobb és legerősebb semmilyen környezeteben, mégis stabilan megállok a lábamon.

- kifejezetten jó hallásom van.

- alapvetően az eszemmel és gyors gondolkodásommal jutok előbbre.

- a bolygó bármelyik pontján jól megvagyok.

- hosszúkás fejem van.

- játékos vagyok, emiatt kicsit néha komolytalan.

- a problémáimat jobb szeretem egyedül megoldani.

- nagyon büszke vagyok a vörös szőrzetemre, ami a rókánál a bundáját, nekem a hajamat jelenti.

Mondjuk a barátom szerint pedig olyan vagyok, mint egy kígyó, mert szeretek köré tekeredni és jó vagyok a nyelvemmel, mind beszédben, mind másban.

Annyira nincs semmi, de semmi értelme annak, amit írtál. A miértre röviden annyi a válasz, hogy alapvetően azt feltételezed, hogy minden nő egyforma, holott ez közel sem igaz.

2020. aug. 5. 17:53
 9/36 anonim ***** válasza:
75%
Az én barátnőm kecses mint egy pillangó, de úgy csíp mint egy darázs.
2020. aug. 5. 17:56
 10/36 anonim ***** válasza:
63%
A kérdés hülyeség de szerintem üdítően vicces. :D
2020. aug. 5. 17:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!