Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a férfi dolga a nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a férfi dolga a nőt szóval tartani társkeresőn?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha vissza is ír valaki, elkezdek vele beszélni, ha írok válaszol, de utána csend. Ők semmit nem kérdeznek ilyesmi. Pedig szerintem oda-vissza kellene működni nem? Vagy kérdezzem meg tőle milyen témáról szeretne beszélni? Vagy nem tudom.
tegnap 17:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a közös hang, akkor a beszélgetés oda-vissza fog működni. Ha nincs meg, akkor elhal az egész.
tegnap 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, oda-vissza kéne működnie ha tényleg megvan a kölcsönös szimpátia a 2 fél között.
tegnap 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a legtöbb csaj nagyon kis csicsergős, nem tudom veled hogy történik ez.
tegnap 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel egy nőnek kb le sem lehet lőni, folyamatosan beszélnek a semmiről is.

Messengeren regényeket írnak.

Ha úgy érzed neked kell szóval tartani, akkor semmi esélyed nincs sajnálom.

tegnap 17:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ez alapvetően nem nemfüggő, hanem személyiségfüggő. Én is voltam már nőként úgy, hogy standupolnom kellett, mert a férfiból harapófogóval lehetett dolgokat csak kihúzni.
tegnap 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 mondjuk én nőként nem értem, hogy minek olyannak visszaírni, aki be se jön. Most vagy tetsszen az illető és akkor beleteszem én is az energiát, vagy vissza sem írok neki. Sose értettem, mire jó ez az időpazarlás.
tegnap 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Nálam igen.

Mivel egyiket se ismerem es mindegyik kb csak megd.gna mert ő se ismer engem, igy en abba se adok energiát hogy képben legyek azzal hogy most melyik melyik.

Sajnos a tarskeren nem tudok visszalapozni az egyéneknél hogy kivel mit beszéltünk eddig, gyakran keverem is őket, hogy most melyikkel viccelodtünk tegnap vagy melyik panaszkodott öntötte ki magát tegnap, vagy kinek mik a parameterei mit akar hol el

Na mindent összevetve:

Kb nálam az ér célt aki nyomul is. Áttér személyes platforma írogat rám vagy hívogat randit szorgalmaz es halad. (Ilyenkor ugy meg is fog a másik hogy na ez valoban ismerkedik valoban akar is vmit valoban kellhetek is neki)

Akik rámdobnak heti egy mizut és társaik es ennyi, azok el fognak kopni.

tegnap 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Folyt Akaratos kitarto nyomulósak azok akiknek nálam van esélye. Kezdve azzal, hogy eleve feltűnik kitűnik, ismerős lesz az agyamban is, egyre jobban vágom ki ő, megmarad a neve, nem keverem másokkal, egyre jobban képben vagyok vele, ha hív nem kezdek igy el már hebegni sem bombáz képekkel is akár, (vizuálisan is jobban rögzül)es igy folyamatosan emlékezetemben is marad, de igy még kötődésem is ki tud alakulni:)
tegnap 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
Az van, hogy lúzer vagy. Ez ennyi.
tegnap 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és sokkal többet szoktam írogatni, mint általában a férfiak ismerkedésnél.
tegnap 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!