Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része utazásmániás? Aki nem hiszi, kapásból küldök neki 100 női facebook ismerőst a 600 ból (az összes), akik minden hónapban máshová mennek? Alap az évi 3-4 külföld minden nőnél. Hogy bírják pénztárcával? Vagy a pasit ,,fejik,,?
Figyelt kérdés
Persze tudom majd jön 10 női válasz és 9 lány leírja, hogy ő nem ilyen. De attól a való életben majd mind ilyen. A gyks nők mintha külön ,,faj" lenne.2020. júl. 24. 21:26
31/33 anonim válasza:
27es vagyok. Nagyon nem jött át a mondandóm ezek szerint. Az ismerőseid jól érzik úgy magukat. Neked az miért baj? Nekem szinte semmi vagyonom nincs (kocsi, drágább tárgyak stb) és mégis inkább nyaralásra költenék. Leszarom a tárgyakat. Téged ez miért zavar? Mondom keress egy olyan nőt, amilyen te vagy és nem kell nézegetni a nyaralgatós képeket. Le lehet állítani a követésüket.
32/33 anonim válasza:
Sztem az unalmas emberek mennek egyfolytában mindenfele. Akik nem bírnak kettesben maradni önmagukkal mert az a rohadt nagy csond és uresseg megremiti őket.
Tipik idoelbaszas
33/33 anonim válasza:
Tehát ennyi gazdag fickó van Magyarországon? Mert ehhez nem elég a jó fizu, kell hozzá hitelmentes lakás, autó is. Vagy nem minden hétvége az a minden hétvége, legföljebb a sok ismerősből minden hétvégére jut. Vagy májustól októberig többet mennek utána kevesebbet. De miért zavar ez téged egészen pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!