Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más olyan férfi, aki szintén azért is van egyedül, mert pl nem tud 3 havonta 150 ezer ft-ot elkülöníteni (pl 200 ból megvan, de javarészt a férfinak kell mindig állnia) arra, hogy külföldre mehessen az adott nővel?
Érdekes, mi felénk a nők állják a saját utazásukat.
Az országban nem keresnek annyit a pasik, hogy évente többször fizessek más nyaralását is.
Mi az a hülyeség, hogy alaodolgok?
Honnan tudod, ki mennyit fizetett bele?
Mert aki a Balcsira megy apartmanba a 15 eves Opellel, azt nem mutogatjak.
Amugy mifele ismeroseid vannak? Nekem nagyon sok van, de 2-3, aki meno helyekre megy, de ok alapbol penzesek.
Nem ez az atlag.
Én is látok néha ilyeneket, és ismerek én is olyan párt, ahol ezt főleg a férfi fizeti. Van ilyen, persze.
Mi például évente egyszer nyaralunk, belföldön, szép kártyával. 2 éve van autónk (17 éves), előtte tömegközlekedéssel/oszkárral mentünk. De sosem tettünk fel facebookra képet, mint ahogy az sem reklámozza, akinek még ennyire sem futja.
Mikor megismertem a férjemet, havi 10 ezret is nehezen tudott félretenni, szóval nem, neked nem ezért nincs párod. Nagy baj van, ha azt hiszed, ez az oka.
"a férfitagok mondták"
Tuloztak vagy csak felvni akartak.
Tudod mennyi az átlag fizu az országban?
Esetleg neked gazdag vállalkozó ismeroseid vannak? Akar esetleg elhiszem, de nem kell am mindent elhinni, amit mások mondanak.
Egyszer ismerkedtem a neten egy nővel, kiderült, épp szakítófélben volt a jóval idősebb pasijával, de a nő már ott keresgélt a társkeresőn....én beleakadtam, közölte a nő, azért még elmegy a párjával Thaiföldre nyaralni, aztán fogja dobni...
És komolyan ő volt felháborodva, amiért én kiakadtam ezen.
Mondta hogy mit nem értek meg ezen, hiszen ő még nem járt Thaiföldön, én nem ezt csinálnám?
Mondtam, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!