Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt más olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más olyan férfi, aki szintén azért is van egyedül, mert pl nem tud 3 havonta 150 ezer ft-ot elkülöníteni (pl 200 ból megvan, de javarészt a férfinak kell mindig állnia) arra, hogy külföldre mehessen az adott nővel?

Figyelt kérdés
Tehát pl azt az összeget megspórolná egy új laptopra, valami bútorra, mosógépre, stb. Nekem az ismeretséi körömből a nők 3-4 havonta mennek a párjukkal külföldre. Évente kb 4 külföldi képet látok facebookon náluk. Tavasszal pl egy kis spanyol kép, nyáron egy kis horvát-görög-olasz-portugál mix, őszel egy kis London vagy Párizs, Prága, Amszterdam stb. Télen síelés Ausztriában, Franciában, Észak-Olaszországban, Lengyelországban, stb. Persze ezek csak példák (főleg ilyesmit látok), de van aki Thaiföldre, Usára esküszik, vagy Skandináviára. Ezt 10 ből 8-9 ismerős nőnél megfigyeltem az elmúlt években. Van itt olyan, akinek ez nem megy és ezért IS van egyedül? Mert manapság ezek alap dolgok. Akkor is ha a nő beszáll valamennyivel, de én olyanról nem tudok, hogy fifty-fifty, 75-25% inkább sok esetben.

2020. máj. 17. 08:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, a lefoglaltam a szállást, megvettem a repjegyeket és hasonló mondatok, nem azt jelenti, hogy is fizette.

Amúgy ezek a férfiak nem dolgozó vagy minimálbért kereső nőkkel vannak együtt?

Láttam én már olyant , hogy a pasi kifelé hasonlot mutatott, mint az ismerőseid, közben meg kihasználta a lányt.

2020. máj. 17. 10:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én ismerőseim úgy utaznak ilyen helyekre, hogy folyamatosan lesik az akciókat.Oda utaznak,ahol épp akciós jegy van(pár ezer ft,szokott lenni)

Nem hotelben alszanak,hanem ilyen neten kiadott szobákban (nem jut eszembe a neve airb vagy micsoda)...Ismerek olyan párt,aki 150 ezer ft-ból simán nyaral 10 napig ....

2020. máj. 17. 10:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem emiatt vagy egyedül... Az én exem nem ült pl. repülőre és épp egy punnyadtabb időszakát élte amikor együtt voltunk, Budapest közig határát nem hagytuk el együtt egy évig... És nem is az anyagiak miatt nem mentünk, hanem mert félt elhagyni a biztonságot...😂 És mégis vele voltam.

A jelenlegi párom szeret utazni, mentünk is volna ide oda, de most nem lehet. Nem 5*-os szállást foglaltunk, fapados géppel mentünk volna, ő egyedül is ment volna Máltára 6 ezer forintos repjeggyel.

Bár ő fizette a szállást és a repülőt de az étkezést, taxit stb. én álltam volna egyedül.

Ez egy apró részletkérdés, hogy ki mennyit tud utazásra eltenni, nyilván imponál ha a másik tudja állni a költségek egy részét, de NEM emiatt vagy egyedül. Ez hónapokig fel sem merül egy induló kapcsolatban...

2020. máj. 17. 10:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy szomorítsalak, nem ez az oka annak, hogy egyedül vagy. Keresgess még. De ne a nőkben keresd a hibát en block. Keresd csak magadban
2020. máj. 17. 11:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az exem is így vetített az ismerőseinek, hogy ő fizet mindent, ő fizette a nyaralás 90%-át és én csak jelképes összeget tettem bele. Holott a valóság az volt, hogy mindent forintra pontosan elosztott, kivéve ha én fizettem valamit, mert akkor elsunnyogta, így én fizettem többet mindig.

Aztán elvitt egy céges rendezvényre, ahol a főnöke éppen egy nehéz szakításon volt túl és rajtam verte le a dolgokat, miszerint hallja én is csak a pénzre megyek, eltartanak, szegény exem fizet mindent, míg én magamra költöm a fizetésem. Csak döbbenten hápogtam, hogy ez meg most mi. Az exem megdermedve állt, hogy most mi lesz, mert mindenkinek hazudott, a végén habogott valami értelmetlent és elmentünk... még aznap szakítottunk, de ez volt az utolsó csepp a pohárban.

2020. máj. 17. 12:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen semmi se mulik, csak a mai Facebook es Instagram vilagban hiszik ezt az olyanok mint te. Amikor annyit kerestem hogy semmit nem tudtam felretenni volt baratnom, boldogok voltunk, el tudtunk menni neha nyaralni is, foleg munkaval osszekotve. Most joval tobbet keresek es nincs baratnom. Ha azt hiszed csak a penzen mulik akkor allj neki, dolgozz tobbet, valts munkahelyet, kepezd magad es netto 500 korul rajossz majd hogy hiaba keresel ennyi penzt ha nincs mire elkoltsd... Story of my life...
2020. máj. 17. 12:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 160-at keresek és simán találok barátnőt. Amikor iskolába jártam és semmit sem kerestem, akkor is találtam. Ha kevés a pénzed, akkor talán más téren nyújthatnál valamit.
2020. máj. 17. 12:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Nettó 4-500 nagyon jó pénz, de miért mondod h nincs mire elköltsd? Ha abból havonta 200 at félreteszel (egy év alatt pl 2.5 millió, 10 év alatt összejön egy lakásár), a többit meg lakhatás, kaja, szórakozás, utazásra simán elköltheted.
2020. máj. 17. 12:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Én 220 ezret keresek 33 évesen, diplomás vagyok, de nem az a nagyon keresett mérnöki, IT-s vagy pénzügyi vonal. De én mindent a lakásom törlesztésére használok fel. Bár messze nem pesti vagyok (kelet), ott kell 350+ minimum egy normál színvonalhoz. De gondolom a nők csak olyanokkal jönnek össze, ahogy látom, akik finanszírozzák nekik az utazások nagyobbik részét. De örülök, hogy sokan másképp látják, akkor még van remény.
2020. máj. 17. 12:33
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

"ahogy látom, akik finanszírozzák nekik az utazások nagyobbik részét"

Szóval neked 2 oldalnyi válaszból ez jött le. Gratulálok!

2020. máj. 17. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!