Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más olyan férfi, aki szintén azért is van egyedül, mert pl nem tud 3 havonta 150 ezer ft-ot elkülöníteni (pl 200 ból megvan, de javarészt a férfinak kell mindig állnia) arra, hogy külföldre mehessen az adott nővel?
Tudod, a lefoglaltam a szállást, megvettem a repjegyeket és hasonló mondatok, nem azt jelenti, hogy is fizette.
Amúgy ezek a férfiak nem dolgozó vagy minimálbért kereső nőkkel vannak együtt?
Láttam én már olyant , hogy a pasi kifelé hasonlot mutatott, mint az ismerőseid, közben meg kihasználta a lányt.
Az én ismerőseim úgy utaznak ilyen helyekre, hogy folyamatosan lesik az akciókat.Oda utaznak,ahol épp akciós jegy van(pár ezer ft,szokott lenni)
Nem hotelben alszanak,hanem ilyen neten kiadott szobákban (nem jut eszembe a neve airb vagy micsoda)...Ismerek olyan párt,aki 150 ezer ft-ból simán nyaral 10 napig ....
Nem emiatt vagy egyedül... Az én exem nem ült pl. repülőre és épp egy punnyadtabb időszakát élte amikor együtt voltunk, Budapest közig határát nem hagytuk el együtt egy évig... És nem is az anyagiak miatt nem mentünk, hanem mert félt elhagyni a biztonságot...😂 És mégis vele voltam.
A jelenlegi párom szeret utazni, mentünk is volna ide oda, de most nem lehet. Nem 5*-os szállást foglaltunk, fapados géppel mentünk volna, ő egyedül is ment volna Máltára 6 ezer forintos repjeggyel.
Bár ő fizette a szállást és a repülőt de az étkezést, taxit stb. én álltam volna egyedül.
Ez egy apró részletkérdés, hogy ki mennyit tud utazásra eltenni, nyilván imponál ha a másik tudja állni a költségek egy részét, de NEM emiatt vagy egyedül. Ez hónapokig fel sem merül egy induló kapcsolatban...
Az exem is így vetített az ismerőseinek, hogy ő fizet mindent, ő fizette a nyaralás 90%-át és én csak jelképes összeget tettem bele. Holott a valóság az volt, hogy mindent forintra pontosan elosztott, kivéve ha én fizettem valamit, mert akkor elsunnyogta, így én fizettem többet mindig.
Aztán elvitt egy céges rendezvényre, ahol a főnöke éppen egy nehéz szakításon volt túl és rajtam verte le a dolgokat, miszerint hallja én is csak a pénzre megyek, eltartanak, szegény exem fizet mindent, míg én magamra költöm a fizetésem. Csak döbbenten hápogtam, hogy ez meg most mi. Az exem megdermedve állt, hogy most mi lesz, mert mindenkinek hazudott, a végén habogott valami értelmetlent és elmentünk... még aznap szakítottunk, de ez volt az utolsó csepp a pohárban.
"ahogy látom, akik finanszírozzák nekik az utazások nagyobbik részét"
Szóval neked 2 oldalnyi válaszból ez jött le. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!