Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagy része utazásmániás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része utazásmániás? Aki nem hiszi, kapásból küldök neki 100 női facebook ismerőst a 600 ból (az összes), akik minden hónapban máshová mennek? Alap az évi 3-4 külföld minden nőnél. Hogy bírják pénztárcával? Vagy a pasit ,,fejik,,?

Figyelt kérdés
Persze tudom majd jön 10 női válasz és 9 lány leírja, hogy ő nem ilyen. De attól a való életben majd mind ilyen. A gyks nők mintha külön ,,faj" lenne.
2020. júl. 24. 21:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Most miert baj az h világot akar látni?

En.nem.hiszem h olcso,barmikre elmehet a pénz. Nem túl jó ötlet 1 v 2 napra leugrani akarhova mert foleg a repulovel utazasal megy el az idod ha mar kulfoldrol beszelunk.

Azt se látom jonak h hatizsakos caplatos cipekedos kirandulas lepukkant hostelekben az se mind olcsobb ha osutoznod kell a szoban vagy 8 emberrel.

Abba mi a jó h még taxira sincs penzed es a nagy borondot huzgalod a varos kozepen ketesztul,rohadt stresszes.

2020. júl. 25. 09:57
 22/33 anonim ***** válasza:
34%

A masik dolog meg az h mikor mondjak h olcso a kirandulas,lehet nekik az. Lehet több 10000ft nekik könnyű kiadni meg az ő beveteleikbol az,de másnak még az is kva draga.

Mégis hol kezdodik egy olcsó?

Szerintem ha 30000bol kihozod,annyiert meg nem jarsz meg semmit,ugyhogy hagyjuk ezt a dumat h olcso.

2020. júl. 25. 10:02
 23/33 anonim ***** válasza:
90%

"Szerintem ha 30000bol kihozod"

Nem mindneki olyan csóró, mint te.

N

2020. júl. 25. 11:04
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
Engem még mindig az érdekel, hogy miért probléma valakinek, ha számára idegen emberek szeretnek utazni és gyakran is teszik azt.
2020. júl. 25. 11:06
 25/33 A kérdező kommentje:
Utolso, mert 10 bol 9 no (a maradek egy meg a fogatlan 100 kilos Marika) ezt elvarja, h mivel ő megy mindig, ha te vagy a parja te is menj vele es koltsd a penzt. Es ha nem keresel havonta 4-500 ezret, akkor fájdalmas kiadni sulyos tizezreket egy emlèkèrt. Szivesebben kiadom azt a pent egy laptopra, tvre, amit 3-4 ev mulva is hasznalsz.
2020. júl. 25. 12:05
 26/33 anonim ***** válasza:
85%

Ettől még nem probléma, hogy szeretnek utazni, csak az, hogy nem illettek össze. Ugyanúgy száz más módja lehet olyan életvitelbeli eltérésnek, ami kizárja a kapcsolatot.

Teljesen normális, hogy nem mondanak le erről az életről, hanem partnert keresnek hozzá. Az, hogy te nem leszel ez a partner, az az egyéni problémád. Ettől még teljesen értelmetlenül fújsz rájuk.

2020. júl. 25. 12:08
 27/33 anonim ***** válasza:
71%

Na akkor itt van a kutya elásva. Nekem se laptopom, se ipadem, se tv-m, csak egy max 100 ezres telóm van, amivel boldogan elvagyok 3-4 évig, vagyis legalább addig, amíg tönkre nem megy. Cserébe amiket te kütyükre, autóra, tárgyakra költesz, azt én elutazom. Igen, a saját pénzemből, nem a pasiméból.

Unokatesómék egy putriban élnek kb, szinte sosem költenek a házukra, de cserébe évi 2-3x külföldön nyaralnak. Anyámék minden pénzüket a házukra költik, 30 éve egyszer sem nyaraltak, mert inkább drágább csempét vesznek.

Mindenkinek megvan a maga prioritása és úgy éli az életét, ahogy szeretné és nem úgy, ahogy mások elvárják. Te szívesebben költesz tárgyi szarokra és inkább otthon gubbasztasz egész évben, én meg szívesebben megyek el világot látni és emlékeket gyűjteni. Én pont ezért hasonló mentalitású pasit kerestem és találtam, akinek nem számít, hogy a legújabb telója meg laptopja legyen, hanem inkább kirándul velem egyet Ausztriában. Te meg szépen keress egy olyan lányt, akinek szintén a legújabb ájfon a top prioritás az életében. És ne fikázd le azokat, akik inkább utaznának abból a pénzből.

Aztán a másik pedig, hogy kérdezd meg magadtól, mi lesz 5 év múlva. Talán majd mosolyogva gondolsz vissza rá, hogy de jó is volt az a laptop, ami 3 év alatt tönkrement? Boldogan fog eltölteni a gondolat, hogy te 5 évvel ezelőtt kib*sztál 2-300 ezret egy laptopra, amit most dobhatsz ki? Hát én inkább arra emlékszem vissza, hogy milyen gyönyörű strandokon voltam Spanyolországban meg milyen szép hegyeket másztam meg Lengyelországban, Ausztriában. Milyen finomakat ettem Csehországban és már legalább 5-6 Unescos helyen jártam. Ezeket senki nem veheti el tőlem, örökre az emlékeimben maradnak. Ellenben a laptop tönkremehet, eltörhet, ellophatják és tizedannyi örömöt sem fog okozni nekem, mint egy 1 hetes nyaralás külföldön.

Úgyhogy ezek alapján örülök neki, hogy 10-ből 9 lány inkább emlékeket gyűjt a tárgyak helyett. Abba is gondolj bele, hogy azért dolgozzunk, hogy autót vegyünk, amivel munkába megyünk, hogy ruhát vegyünk, amiben munkába megyünk meg telefont, amivel unalmat űzünk? Akkor mi értelme van az életnek? Mi értelmi van dolgozni? Én aztán nem akarok úgy élni, hogy csak a munkám körül forogjon az életem és ne legyen gyümölcse, csak az otthoni rohadás a tv vagy a laptop előtt. Hadd engedjem már meg magamnak, hogy ne a pénz meg a tárgyak gyűjtéséről szóljon az életem, mint neked.

2020. júl. 25. 12:23
 28/33 A kérdező kommentje:
Utolso. Igen. Nekem is van olyan ismerosom, orvos, 55 eves, keres vagy 600-700 nettot,felesege főgyógyszeresz, az ia vagy annyit. Gyerekre nem kell kolteniuk. Auto jo nekik a 20 eves, regi 2 szobas panelhazban elnek vagy 20 eve. De evente tobbszor mennek Indiaba, Thaifoldre es a Maldiv szigetekre. Ettol csak az a jobb, amikor egyetemi professzorom anno 10 eve, trabanttal jart, lepukkant lakas, osregi holmik. De a Fold osszes orszagaban járt mar. Akkor volt 78 eves, felesege meg 43 eves volt.
2020. júl. 25. 13:20
 29/33 anonim ***** válasza:
95%
És ez szerinted miért probléma? Miért rosszabb, mint elektronikai eszközöket venni?
2020. júl. 25. 13:23
 30/33 anonim ***** válasza:
91%
Hagyjatok már a kérdezőt,felesleges neki beszelni!
2020. júl. 25. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!