Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek egész életében sosem lesz párja?
Én először 15 évesen kezdtem el azon gondolkodni hogy nekem sosem lesz barátnőm, kevésnek éreztem már akkor magam a lányokhoz. Olyan elképzelhetetelen volt hogy kézen fogva sétáljak egy lánnyal és szeressük egymást. Most 23 éves vagyok és a helyzet nem változott sajnos. Szeretnék majd családot is 30 körül, de hát így nem sok esélye van. Nincs szerintem visszataszító külsőm. Inkább a zárkózottságom a nagy probléma.
Úgy érzem hogy nekem sosem lesz senkim. Létezik olyan hogy valaki egész életébe ne találjon párt?
Éljen az egyenjogúság! Teremtsük meg együtt a szükséges javakat!
ja nem..
Pár éve ez még egész jól ment, sok ilyen volt, de mióta még jobban kitárult a világ, tiktok-insta és társai, azóta a nők java már csak bele akar ülni a készbe. És az az igazság, ha kellően csinos a nő, jó az ágyban és manipulatív-intelligensen játssza a kártyáit, akkor szinte bármely tehetős fazon fejét el tudja csavarni. Az más kérdés, hogy mi lesz 2-3+ év múlva, mikor csökken a szerelem és a nőn is megjellenek 1-2 ráncok. De van aki kellően intelligens és alkalmazkodik ehhez és pluszt ad a férfinak, pl jó háziasszony lesz belőle, kitakarít, vasal, takarít, naponta friss kaját ad a hapsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!