Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek egész életében sosem lesz párja?
Én először 15 évesen kezdtem el azon gondolkodni hogy nekem sosem lesz barátnőm, kevésnek éreztem már akkor magam a lányokhoz. Olyan elképzelhetetelen volt hogy kézen fogva sétáljak egy lánnyal és szeressük egymást. Most 23 éves vagyok és a helyzet nem változott sajnos. Szeretnék majd családot is 30 körül, de hát így nem sok esélye van. Nincs szerintem visszataszító külsőm. Inkább a zárkózottságom a nagy probléma.
Úgy érzem hogy nekem sosem lesz senkim. Létezik olyan hogy valaki egész életébe ne találjon párt?
Ezeket a jeleket a SETI sem tudja ertelmezni.....
#21:
Azok maradnak párjuk nélkülinek.
A madárvilág is eszerint él. Ha tetszik a fészek, beköltözik a tojó.
A nők többsége szeretné biztonságos körülmények között tudni és felnevelni a gyereke(ke)t. Szülővel-anyóssal együtt lakni nem ideális körülmény, egy albérlet viszonylag alacsony keresetet jelez. Ebből keletkezhetnek anyagi gondok. Érthető a hozzáállásuk.
Éljen az egyenjogúság! Teremtsük meg együtt a szükséges javakat!
ja nem..
albérlet viszonylag alacsony keresetet jelez
Nettó baromság, mivel az albérlet árak az egekben vannak (120+ ezer), plusz ha emellé jut enni, 1-2 új ruhára és szórakozni, akkor már az illető nem keres rosszul.
27, nem lepődnék meg ha sose lenne pasid, vagy ha találsz is egyet azt úgy kihasználnád hogy arra még a következő életében is emlékezni fog. Nő vagyok, de még én is elszörnyedek az olyan ostobaságokon amiket itt lehet olvasni nőktől (feltéve ha az vagy).
"A nők többsége szeretné biztonságos körülmények között tudni és felnevelni a gyereke(ke)t."
Egy nő akkor fog gyereket vállalni ha arra már készen állnak anyagilag és mind a ketten beleegyeztek. Az hogy minden szükségletet csak a férfi fizetéséből akarsz kielégíteni elég sokat mond rólad. Lusta vagy dolgozni, vagy sajnálod a pénzt a saját gyerekedre, és elvárod azt hogy más eltartson.
"egy albérlet viszonylag alacsony keresetet jelez"
Istenem, ekkora egy baromságot.... Hol élsz te? Van pénzed saját házra, lakásra? Nincs? Akkor kuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!