Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan akinek egész életébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek egész életében sosem lesz párja?

Figyelt kérdés

Én először 15 évesen kezdtem el azon gondolkodni hogy nekem sosem lesz barátnőm, kevésnek éreztem már akkor magam a lányokhoz. Olyan elképzelhetetelen volt hogy kézen fogva sétáljak egy lánnyal és szeressük egymást. Most 23 éves vagyok és a helyzet nem változott sajnos. Szeretnék majd családot is 30 körül, de hát így nem sok esélye van. Nincs szerintem visszataszító külsőm. Inkább a zárkózottságom a nagy probléma.

Úgy érzem hogy nekem sosem lesz senkim. Létezik olyan hogy valaki egész életébe ne találjon párt?

2020. júl. 21. 22:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
46%
Nyugi lesz.:) A te korosztályodban mindenki azt hiszi, hogy neki sosem lesz családja..és elérhetetlen vágyálomnak fog tűnni még pár évig.. de lesz, pont akkor amikor abszolút nem fogsz rá számítani.
2020. júl. 21. 22:50
 2/33 anonim ***** válasza:
54%
Pszichológus ezen tud segíteni, csak mondom.
2020. júl. 21. 22:51
 3/33 anonim ***** válasza:
12%
2 Én meg csak mondom, hogy neked valóban jót tenne:D
2020. júl. 21. 22:53
 4/33 anonim ***** válasza:
63%
Igen, nekem sosem lesz. Totál érdektelen vagyok a másik nem számára, valahol mindig is tudtam, hogy nekem nem lesz családom, sosem fogok szerelmeskedni stb.
2020. júl. 21. 22:55
 5/33 anonim ***** válasza:
77%
Ha így állsz hozzá akkor tényleg nem lesz. Egyáltalán próbálkoztál már csajozni? Addig nem tudod meg amíg meg nem próbálod. Ha nem tudatod másokkal hogy ismerkedni szeretnél akkor ők honnét tudnák? A zárkózottság elhiszem hogy egy nagy probléma ebben az esetben, de ha nem mozdulsz ki emberek közé akkor egyedül fogsz porosodni a szobád sarkában. Ezt nem rosszindulatból írom, de muszáj leírnom mert ha ezt nem veszed figyelembe akkor tényleg sose lesz senkid. 23 évesen még nem késő, de ahogy telnek az évek annál nehezebb lesz.
2020. júl. 21. 22:57
 6/33 anonim ***** válasza:
38%
Én is így vagyok vele kérdező, csak én 24 éves vagyok.
2020. júl. 21. 23:26
 7/33 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha ma nincs párod és elvisz egy szívroham a napokban akkor nem lesz! Amúgy lehet! 23F
2020. júl. 21. 23:37
 8/33 anonim ***** válasza:
72%
Nő vagyok, és valószínűleg soha nem lett volna senkim, ha nekem kell kezdeményezni. De nőként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sosem kellett. Viszont ha egy fiú nem meri megtenni az első néhány lépést egy lány felé, akkor minimális esélye van arra, hogy majd a lányok fognak nyomulni rá, bár még az sem kizárt. Nekem több olyan középiskolai fiúbarátom is volt, akik csak a húszas éveik elején kezdtek randevúzni, ismerkedni, és minimum egy barátnő mindegyiknek jutott. Úgyhogy az a rossz hírem van, hogy kénytelen leszel kijönni a csigaházadból, ha ezen változtatni szeretnél, mert ez az egyike a felnőtt élet velejáróinak, amit más nem fog megtenni helyetted.
2020. júl. 21. 23:57
 9/33 anonim ***** válasza:
36%
Ja és mi a helyzet azokkal, akik próbálkoznak, de mindig azt kapták a nőktől, hogy nem vagy az esetem, csúnya vagy.. etc.. :)
2020. júl. 22. 03:54
 10/33 anonim ***** válasza:
51%

En is igy voltam ennyi idosen, es igy is maradtam.

36F incel

2020. júl. 22. 04:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!