Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek. Mindentől. Attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek. Mindentől. Attól, hogy sosem kerülünk beszélőviszonyba. Attól, hogy becsajozik és akkor bukta az egész. Attól, hogy már van is valaki az életében. Mit tegyek? L

Figyelt kérdés

Sokszor belegondoltam, hogy de jó lenne már csak a barátja is lenne. De tényleg, annak is nagyon örülnék.

Talán furcsán hangzik, de szimpatikus. Mindig úgy néz engem, de nem kezdeményez semmit. Pedig olyan jó lenne... Ahogy az utcán rámköszön, neten is indíthatná a beszélgetés. Ha mer feltűnően nézni, figyelni, írni miért nem akar? Nem kíváncsi rám különösebben? Csak megnéz engem és ennyi?

Jó, persze, én is írhatnék, de nem merek. Eddig nálam a pasik mindig kezdeményeztek. Voltak félénkebbek, önbizalomhiányosak, ha nehezen is, de közeledtek.

Ő viszont nem. Ezek szerint nem akar?

Adnátok valami tanácsot?

Vajon mit reagálna, ha írnék neki? (Nem fogok, a kérdés elméleti csupán)

Komolyan adjon valaki valami tanácsot. Köszönöm előre is.

2015. okt. 19. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Első körben tanulj meg írni és fogalmazni, mert ez az összevisszaság kriminális...

Ha akarna írna, ha nem ír, akkor elég egyértelmű, nem?

2015. okt. 19. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:
A fogalmazás a legkisebb gondom. Nincs jó kedvem, sz@rügy.
2015. okt. 19. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahha, tehát akkor az életben is így beszélsz? Hát akkor nem csoda, hogy nem társalog veled.

Már bocs, de ha a saját anyanyelvedre ilyen igénytelen vagy, akkor az élet más részén miért lennél másabb? Nincs jó kedved? Attól még magyar vagy, nem?

2015. okt. 19. 19:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Figyelj, szerintem pasizz/csajozz be. Jobban fogod magad érezni. Vagy az a baj, hogy senki sincs láthatáron se? Hmm... Azzal, hogy másokat minősítesz és személyeskedsz, szép kis leírást adsz arról miféle alak vagy. Na pá!
2015. okt. 19. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszi a tippet, de én már 7 éve boldog kapcsolatban élek :) Látom elfogytak az érveid, marad a támadás, ugye?
2015. okt. 19. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt te támadsz egy számodra vadidegen emberre. Akinek kapcsolata van, az nem itt lóg. Röviden: Ne erőlködj, mert még... :D
2015. okt. 19. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Hadd találjam ki: fiatalabb nálad. Ahelyett, hogy hetek óta napi 62346434 kérdést írsz ki erről, inkább kezdeményezhetnél nála végre.
2015. okt. 19. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Adj neki valami tuti jelet, ha már nem írsz neki, vagy szólítod le.

Vagy találj valami ürügyet ahhoz, hogy kérdezz tőle bármit is.

2015. okt. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!