Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a baj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj, hogy nem találok olyan kapcsolatot, ami egy idő után nem reked meg egy szinten?

Figyelt kérdés

Szóval... Vagy nem vesznek komolyan, vagy átvernek és megcsalnak, vagy eltelik 1-2 év, de megrekedünk a heti 1-2-3 találkozásnál.

Nem vagyok már fiatal, családot szeretnék, nem akarok kifutni az időből sem, de egyszerűen nem tudom, h min kellene változtatnom.

Nem gondolom magam csúnyának, nem vagyok se duci, se sovány, nem szélsőséges a magasságom, szerintem jó az értékrendem, megbízható vagyok, őszinte, odaadó, gondoskodó, megértő, van egy biztos munkám és egészen elfogadható jövedelmem.

Sosem gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz lesz...

Mi az, ami esetleg arra adhat okot, h nem találok egy stabil kapcsolatot, ahol komolyan tervezhetek? Sokat agyalok ezen, de ötletem sincs.

Előre is köszi a válaszokat!

N

2020. júl. 16. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
7%

Ha mindez igaz magadról amit leírtál, akkor nálad szellemi okok vannak.Értelmileg nem lehet, hisz jól végzed a munkádat..

Kérdezek egy meredeket: valamikor, valaha ártottál valaki/valakiknek? mert ha igen, akkor itt a gyümölcse és mivel ez folyamatosan ismétlődik-ez átok.

2020. júl. 16. 16:15
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Családot szeretnél....

Noss ,ezt nem biztos, hogy más is szeretne. ÉS nem biztos, hogy 1-2 év múlva.

Azt viszont a kapcsolat elején tisztázni kell, hogy ki milyen életet képzel el, te gyereket szeretnél, esküvőt, és ilyen társat szeretnél akivel a jövőben ez lehetséges lesz.

----> Ezt viszont manapság viszont egyre kevesebben szeretnének...Vagy majd csak 30-as éveikben.

Ha viszont ez egyezik , ez a családalapítás, és az adott férfi is szeretne gyerek házasság, ha talál aktuális társat akkro viszont más lehet a probléma.

- elképzelhető, hogy ezt nem veled képzelik el és nem akarnak többet csak annyit , hogy heti párszor együtt legyetek.

De ha egyezik a jövőkép és nem juttok el odáig sem 2 év után, hogy össze kéne költözni akkor szintén az a probléma, hogy ők nem akarnak többet tőled.

2020. júl. 16. 16:18
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

Megmondom én.

Magasan van a léced, amit sokan nem tudnak, és sokan nem akarnak megugrani.

Őszintén, milyen kani kéne?

2020. júl. 16. 16:39
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
A személyiségeddel van valami probléma, de, hogy mi, nem tudhatom.
2020. júl. 16. 17:08
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Sztem nincs baj veled, inkabb azt kene hogy mittom felev utan kezd el mondogatni hogy ossze kene koltozni, szerintem az a kovetkezo szint, aztan majd ha mar 1-2 eve egyutt laktok akkor hazassag gyerekek stb.
2020. júl. 16. 17:14
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem, soha sem ártottam senkinek. A munkám is arról szól, h segítek az embereknek,nem tudnék ártani senkinek.

Nincsenek nagy elvárásaim, csak kb az, amit én is tudok nyújtani : Egy stabil munka, amiből meg lehet élni, nem várom el azt sem, h egyedül éljen, de mutasson hajlandóságot a szüleiről való leválásról. Nem kell kocsi. Legyen vidám, kiegyensúlyozott, saját véleménye mindenről, szeresse a természetbeli programokat, velem legyen gyengéd. Legyen megbízható, szavahihető!!! Külsőre 165 fölött, ne legyen duci, mert nekem fontos a sport és az egészéges életmód. Legyen ápolt és a megjelenésére igényes. Kb ennyi, ami nekem fontos.

Kapcsolat elején mindig tisztázzuk, de valahogy megváltozik a hozzáállásuk, vagy csak eleinte mindig azt mondják, amivel tudják, h imponálnak vele, vagy nem tudom...

Volt, aki összeköltözött velem, de kiderült, h végig megcsalt, majd elhagyott és anyagilag is nagyon lehúzott.

Az utolsó kapcsolatomban 2 és fél év után sem akart összeköltözni velem a párom, de kb fél éve mondogattam előtte, h én készenállok rá. Szóval nem a türelmemmel van gond.

30 körüli vagyok, nincs túl sok időm, de emiatt siettetni sem akarom a dolgokat.

2020. júl. 16. 18:00
 7/19 anonim ***** válasza:

"Egy stabil munka, amiből meg lehet élni, nem várom el azt sem, h egyedül éljen, de mutasson hajlandóságot a szüleiről való leválásról. Nem kell kocsi. Legyen vidám, kiegyensúlyozott, saját véleménye mindenről, szeresse a természetbeli programokat, velem legyen gyengéd. Legyen megbízható, szavahihető!!! Külsőre 165 fölött, ne legyen duci, mert nekem fontos a sport és az egészéges életmód. Legyen ápolt és a megjelenésére igényes. Kb ennyi, ami nekem fontos."

És egy ilyen pasi, miért kösse le magát veled? És a lényeg! Életkora, tól-ig?

2020. júl. 16. 18:05
 8/19 anonim ***** válasza:

6 Pedig megint megerősítettél:

*Volt, aki összeköltözött velem, de kiderült, h végig megcsalt, majd elhagyott és anyagilag is nagyon lehúzott.

Ez megint annak a mutatója, amit írtam. lehet, hogy nem ártottál senkinek, de hogy van rajtad, az tuti. 1-es voltam.

2020. júl. 16. 18:06
 9/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem szop.sz jól. Ezt komolyan írom, nőként.
2020. júl. 16. 18:14
 10/19 A kérdező kommentje:

És mi lehet rajtam??? Nem értelek. Naív vagyok sajnos, azt biztosan tudom.

28-35 közötti legyen.

Ezeket én is tudom nyújtani. Inkább az a kérdés, h miért nem kötné le magát velem? Inkább ez érdekelne, talán tudnék változratni rajta, ha van rá mód.

Tudom, h az az egyik nagy probléma, h az ilyen férfiak nagy része foglalt már, de talán akadnak még szinglik.

2020. júl. 16. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!