Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy nem találok olyan nőt akivel komoly kapcsolatot is el tudnék képzelni?

Figyelt kérdés

Már 29 éves vagyok és utoljára 9 éve volt barátnőm. A félreértés elkerülése miatt leírom, hogy nem vagyok csúnya, foglalkozom a külsőmmel, heti 4 alkalommal edzek, és van mérnöki diplomám. A karrierem egyre jobb és nincs anyagi gondom. Csak egy nő hiányzik az életemből. Már egy ideje ismerkedem idegen lányokkal, többnyire jól sülnek el a dolgok, de senki nem fogott meg. Szórakozóhelyeken 2-3 drága ital után bármire rá lehet venni a legtöbbet amivel igazából semmi bajom, ilyen helyen bulizni kell és kihasználni, hogy fiatalok vagyunk, de másnap ismét rádöbbenek, hogy nekem másra van szükségem. Tinderen hasonló a helyzet, ott legalább megjátszák magukat, hogy nehezen teszik szét a lábukat(nem szívesen általánosítok, ez az én tapasztalatom). A legtöbb barátomnak már van komoly kapcsolata és mind hasonló helyeken ismerkedtek meg. Ezek alapján azt gondolom, hogy vagy velem lehet a probléma vagy pont azokat a nőket fogom ki aki csak szexet szeretne, mást nem. Melyik állítás az igaz és mi a javaslatotok?

Válaszokat előre is köszönöm.

2018. nov. 1. 12:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnéztem a kategóriát
2018. nov. 1. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nincs szerencséd/ így van megírva/ rossz a karmád/ rossz sors..stb stb. Amúgy meg ha "használod" ezeket a csajokat szexuálisan ne csodálkozz rajta, mert ezek szerint emberileg nem nagyon akarod őket megismerni.
2018. nov. 1. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Van tinderező / egyéjszakás függő barátom, neki sincs senkije, pedig több csajt dug meg egy hónap alatt, mint én valaha fogok, de nekem volt már 2 hosszú kapcsolatom is, ő pedig szenved, hogy "nem talál igazi nőt".

Neked is csak azt tudom mondani, amit neki anno: Abba kell hagynod a tinderes, bulis p1nák hajszolását és újragondolni az ismerkedés folyamatát.

Egyik barátnőmet munkahely, másikat közös hobbi kapcsán ismertem meg, szórakozóhely a közelben sem volt.

Talán ezen a vonalon kéne neked is nézelődnöd.

2018. nov. 1. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
24%

egy 19-20 körüli lányt nézz ki.

ha van még benne némi naivitás azt tiszteld és 5-6 év múlva tökéletes feleség alapanyag lehet.

2018. nov. 1. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, ez oda-vissza működik. Mivel fogalmad sincs a női lélekről, annak működéséről és fontosságáról, így tisztelni sem tudod őket. Nem akarsz, nem akarhatsz felnőni hozzájuk, hiszen csak a rossz oldalukat látod. Szánalmas kis csitriket, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, és szórakozóhelyeken remélik megtalálni a nagy ő-t. Mert ilyen kifordult világ lett mára. A fiatalok vagy a társkereső oldalakon szerzett távkapcsolatban tengődnek, vagy szórakozóhelyeken próbálkoznak.

Tehát: A csajok semmivel sem rosszabbak nálad, csak mások. Ha ezt észreveszed egyszer, akkor nyert ügyed van.

2018. nov. 2. 19:15
 6/6 anonim válasza:

A kérdező védelmére kell hogy keljek.

Nem szólta le a nőket, csak értetlenül áll a helyzet előtt.

Ritka alkalmak egyike, hogy úgy ír ki valaki egy ilyen jellegű kérdést, hogy nem próbálja meg közben porig alázni a másik nemet.

Kedves Kérdező!

Az, hogy eddig még nem találtad meg az igazit, nem jelenti azt, hogy probléma lenne veled vagy azokkal a csajokkal, akiknél eddig próbálkoztál.

Lehet az is a gond, hogy rágörcsölsz.

Ne szadizd magad ilyen gondolatokkal.

Élvezd az életet, hidd el, jönni fog olyan, aki majd komolyan érdekel.

Ha nem emészted magad ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt a kisugárzásod is sokkal pozitívabb lesz. :-)

Kitartást!

Szorítok neked!

2018. nov. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!