Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy nem találok olyan nőt akivel komoly kapcsolatot is el tudnék képzelni?
Már 29 éves vagyok és utoljára 9 éve volt barátnőm. A félreértés elkerülése miatt leírom, hogy nem vagyok csúnya, foglalkozom a külsőmmel, heti 4 alkalommal edzek, és van mérnöki diplomám. A karrierem egyre jobb és nincs anyagi gondom. Csak egy nő hiányzik az életemből. Már egy ideje ismerkedem idegen lányokkal, többnyire jól sülnek el a dolgok, de senki nem fogott meg. Szórakozóhelyeken 2-3 drága ital után bármire rá lehet venni a legtöbbet amivel igazából semmi bajom, ilyen helyen bulizni kell és kihasználni, hogy fiatalok vagyunk, de másnap ismét rádöbbenek, hogy nekem másra van szükségem. Tinderen hasonló a helyzet, ott legalább megjátszák magukat, hogy nehezen teszik szét a lábukat(nem szívesen általánosítok, ez az én tapasztalatom). A legtöbb barátomnak már van komoly kapcsolata és mind hasonló helyeken ismerkedtek meg. Ezek alapján azt gondolom, hogy vagy velem lehet a probléma vagy pont azokat a nőket fogom ki aki csak szexet szeretne, mást nem. Melyik állítás az igaz és mi a javaslatotok?
Válaszokat előre is köszönöm.
Van tinderező / egyéjszakás függő barátom, neki sincs senkije, pedig több csajt dug meg egy hónap alatt, mint én valaha fogok, de nekem volt már 2 hosszú kapcsolatom is, ő pedig szenved, hogy "nem talál igazi nőt".
Neked is csak azt tudom mondani, amit neki anno: Abba kell hagynod a tinderes, bulis p1nák hajszolását és újragondolni az ismerkedés folyamatát.
Egyik barátnőmet munkahely, másikat közös hobbi kapcsán ismertem meg, szórakozóhely a közelben sem volt.
Talán ezen a vonalon kéne neked is nézelődnöd.
egy 19-20 körüli lányt nézz ki.
ha van még benne némi naivitás azt tiszteld és 5-6 év múlva tökéletes feleség alapanyag lehet.
Tudod, kérdező, ez oda-vissza működik. Mivel fogalmad sincs a női lélekről, annak működéséről és fontosságáról, így tisztelni sem tudod őket. Nem akarsz, nem akarhatsz felnőni hozzájuk, hiszen csak a rossz oldalukat látod. Szánalmas kis csitriket, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, és szórakozóhelyeken remélik megtalálni a nagy ő-t. Mert ilyen kifordult világ lett mára. A fiatalok vagy a társkereső oldalakon szerzett távkapcsolatban tengődnek, vagy szórakozóhelyeken próbálkoznak.
Tehát: A csajok semmivel sem rosszabbak nálad, csak mások. Ha ezt észreveszed egyszer, akkor nyert ügyed van.
A kérdező védelmére kell hogy keljek.
Nem szólta le a nőket, csak értetlenül áll a helyzet előtt.
Ritka alkalmak egyike, hogy úgy ír ki valaki egy ilyen jellegű kérdést, hogy nem próbálja meg közben porig alázni a másik nemet.
Kedves Kérdező!
Az, hogy eddig még nem találtad meg az igazit, nem jelenti azt, hogy probléma lenne veled vagy azokkal a csajokkal, akiknél eddig próbálkoztál.
Lehet az is a gond, hogy rágörcsölsz.
Ne szadizd magad ilyen gondolatokkal.
Élvezd az életet, hidd el, jönni fog olyan, aki majd komolyan érdekel.
Ha nem emészted magad ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt a kisugárzásod is sokkal pozitívabb lesz. :-)
Kitartást!
Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!