Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nagyon szidják és tárgyasítják a nőket, róluk nem szokott kiderülni egy idő után, hogy igazából a férfiakat szeretik?
10-es jól beszél. Nekem a "volt feleségem" hazudozta, hogy rossz férj vagyok, mert nem egyedül akarom fizetni a háztartást, a jómódot, az élethez szükséges dolgokat, mert a "Józsiéknál" úgy van. Örjöngött h meg elhordott mindennek, azt kihozta magát áldozatnak. (Hozzáteszem nem volt úgy Józsiéknál se...). El is váltam a francba, nekem ez nem kell. Azt az összes többi (pár kivétellel) ugyanilyen mentalitású betegfejü travel addict, party addict-ot fújta elém a szél.
Szóval nem vagyunk bzik, csak egyszerűen ez a nekem jár, mert különben te "k9csög" vagy azt megyek máshoz mentalitás oda vezett h tárgyiasítva vannak a nők. Jogot tartanak ingyen pénzre? Én meg ingyen szexre a legjobbakkal. Érdekel valakit? Nem. Csak a naív még (nem elégszer) pofáraesett férfiak vagy papucsok tartják a nőket emberszámba. Szolgálja ki őket a nyári villám. Azt egye amiért megdolgozott. Jah h szép és neki jár? Jár, 2 pofon hogy észheztérjen, csak ugye ez kimaradt az életükből mármint a többségének. Szóval ez a kettősmérce. Nézz már szét hogy mennek ezek az utcán? Mindha ők szrták volna a spanyol viaszt. Szarjad öreg, de a luxus házba nem kell befinganod. Majomemberek, kettősmércések, érdekemberek ezek. Ha már érdek, akkor nem egyszerűbb 20at fizetni alkalmanként kötöttségek nélkül, mint 200-300at havonta vkinek mert ő is szép? Dehogynem. Amúgy se tudnak se főzni, se mosogatni, csak újjal mutogatni. Mutogasson az annyjára miért nem tanította meg 1-2 hasznos dologra. Gyereket java részük amúgy se akar, igéretekkel, becsapásokkal meg boldogítsanak mást. Ennyi. Jah erre szokták írni, azért "nem kellek" a nőknek, mert így látom, ami egy hazugság, úgy mint minden más szavuk, mert egyrészt kellek nekik, másrészt meg önálló gondolataik nincsenek, csak a saját kisebbségi komplexusuk rávetítése másokra. Nézz szét a női válaszokon itt. Meglátod...
"De szerintem neked egy bizonyos típussal van problémád."
Jól látod, de abból van a legtöbb, s sajnos olyan ez mint a cigányok. Ha 1000ből 999 késel, akkor nem vagy hajlandó megvárni h aki szembe jön vajon késelni fog-e. Vszínű igen. Nőbe ugyanez. Egy idő után betelik a pohár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!