Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nagyon szidják és tárgyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nagyon szidják és tárgyasítják a nőket, róluk nem szokott kiderülni egy idő után, hogy igazából a férfiakat szeretik?

Figyelt kérdés
Mert a nyíltan coming out-os melegek nem szidják a nőket általában, eddig oké. De aki mindent annyira sötéten lát a nőkkel kapcsolatban, nem lehet hogy legalábbis biszex, de nem meri felvállalni és ez okoz benne ekkora frusztrációt? Vannak ilyen tapasztalataitok?

2020. júl. 12. 21:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Oké, én elhiszem ha nem így van és a nőgyűlölők általában teljesen heterok, őszintén érdekel a dolog, gondoltam egy anonim oldalon esetleg mondanak erről valamit. Erről a ki femi kérdésről nem szeretnék tárgyalni, mert erről általában a nagyon buta emberek beszélnek, és idegesítőek (ha férfi ha nő), úgyhogy ezt inkább máshol tárgyaljátok ki.
2020. júl. 12. 23:27
 12/16 anonim ***** válasza:

10-es jól beszél. Nekem a "volt feleségem" hazudozta, hogy rossz férj vagyok, mert nem egyedül akarom fizetni a háztartást, a jómódot, az élethez szükséges dolgokat, mert a "Józsiéknál" úgy van. Örjöngött h meg elhordott mindennek, azt kihozta magát áldozatnak. (Hozzáteszem nem volt úgy Józsiéknál se...). El is váltam a francba, nekem ez nem kell. Azt az összes többi (pár kivétellel) ugyanilyen mentalitású betegfejü travel addict, party addict-ot fújta elém a szél.

Szóval nem vagyunk bzik, csak egyszerűen ez a nekem jár, mert különben te "k9csög" vagy azt megyek máshoz mentalitás oda vezett h tárgyiasítva vannak a nők. Jogot tartanak ingyen pénzre? Én meg ingyen szexre a legjobbakkal. Érdekel valakit? Nem. Csak a naív még (nem elégszer) pofáraesett férfiak vagy papucsok tartják a nőket emberszámba. Szolgálja ki őket a nyári villám. Azt egye amiért megdolgozott. Jah h szép és neki jár? Jár, 2 pofon hogy észheztérjen, csak ugye ez kimaradt az életükből mármint a többségének. Szóval ez a kettősmérce. Nézz már szét hogy mennek ezek az utcán? Mindha ők szrták volna a spanyol viaszt. Szarjad öreg, de a luxus házba nem kell befinganod. Majomemberek, kettősmércések, érdekemberek ezek. Ha már érdek, akkor nem egyszerűbb 20at fizetni alkalmanként kötöttségek nélkül, mint 200-300at havonta vkinek mert ő is szép? Dehogynem. Amúgy se tudnak se főzni, se mosogatni, csak újjal mutogatni. Mutogasson az annyjára miért nem tanította meg 1-2 hasznos dologra. Gyereket java részük amúgy se akar, igéretekkel, becsapásokkal meg boldogítsanak mást. Ennyi. Jah erre szokták írni, azért "nem kellek" a nőknek, mert így látom, ami egy hazugság, úgy mint minden más szavuk, mert egyrészt kellek nekik, másrészt meg önálló gondolataik nincsenek, csak a saját kisebbségi komplexusuk rávetítése másokra. Nézz szét a női válaszokon itt. Meglátod...

2020. júl. 13. 09:51
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Sok meleg is utálja meg tárgyiasítja a nőket, és a meleg kártyát előrángatva védekeznek, hogy már hogy a fenébe is lennének ők nőgyűlölők, mikor nem is vonzódnak a nőkhöz, ettől függetlenül ne tereljünk. A nőgyűlölő férfiak nagy része hetero.
2020. júl. 13. 10:43
 14/16 A kérdező kommentje:
12 Igaz hogy nőgyűlölő vagy de legalább neked jó a szöveged. Nyári villám :))) Tetszett, pedig nő vagyok. De szerintem neked egy bizonyos típussal van problémád.
2020. júl. 13. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:

"De szerintem neked egy bizonyos típussal van problémád."

Jól látod, de abból van a legtöbb, s sajnos olyan ez mint a cigányok. Ha 1000ből 999 késel, akkor nem vagy hajlandó megvárni h aki szembe jön vajon késelni fog-e. Vszínű igen. Nőbe ugyanez. Egy idő után betelik a pohár.

2020. júl. 13. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köze egymáshoz. Akik utálják a nőket a szülői kapcsolatukból tanulták meg, hogy minden nő/ férfi rossz.
2020. júl. 13. 18:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!