Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nagyon szidják és tárgyasítják a nőket, róluk nem szokott kiderülni egy idő után, hogy igazából a férfiakat szeretik?
Garrison bácsi a South Parkból? Ő nyomta mindig azt, hogy "ő csak megkúrja őket és tovább is áll" - negyed percre rá Kalap úrként "Ezt senki se veszi be"
Én egyetlen ilyen ember ismerek, de ő amolyan agyilag erősen hikomat figura, aki mindig és mindenkit "hormonzavarosnak" titulál, holott ő az aki úgy néz ki, mint a Figyelő néven elhíresült lény. Bár erre a partidrogok is erősen rásegítettek.
6.
Az azért nem érvényes, mert az az IGAZSÁG maga. Mint a politikában, mikor a kedvencünk nem mond igazat az "stratégiai húzás", ha a másik csapat egyik tagja, akkor az pedig mocskos bűnöző.
Még mielőtt rinyálna bárki is, ez fordított nemekkel is pontosan így van, egyik nem sem különb a másiktól. Kivéve, ha egymás alulmúlásáról van szó, akkor mindig nagy a vetélkedés.
Azért, mert a feminista nevű állatfajt szidja a férfiak többsége, még nem valószínű, hogy bzik.
Kérdező, rólad viszont inkább hihető, hogy leszbikus vagy, amilyen szavakat használsz, azokat szokták a feministák.
Ők meg köztudottan a hasonszőrű nőtársaikért élnek halnak, és látványosan férfiak nélkül élnek.
8, figyelj, nekem a volt csajom mondta egyszer, hogy nőgyűlölő vagyok. Érted, a csajom. Mert egyszerűen képtelenek vagytok akármilyen kritikával bármit is kezdeni, ezért próbáltok ilyen magyarázattal előállni.
Amúgy megnyugtatlak, a férfiakról sincs sokkal jobb véleményem, nagy részben nekik köszönhetjük, hogy ide sikerült jutni a társkeresés terén, de szerencsére a kukit hidegen hagyja, kiről mit gondolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!