Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen nők mindig foglaltak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők mindig foglaltak?

Figyelt kérdés

Az ilyen tipikus feleségnek való "alapanyagról" beszélek:

- Csinos, gondozza magát

- Nem lusta, nem veti meg a házimunkát (nyilván, ha mindkét fél dolgozik, akkor 50-50 arányban elosztva)

- Van állása, de nem a karrierjének él

- A biztonság és a család fontosabb számára, mint a kalandozás, bulikázás. Tehát hűséges és ragaszkodó, de azért van élete

- Szeretne családot, gyereket

- Mindemellett jó személyisége van, nem hisztizik túl sokat, okos, vicces, aranyos

Az a megfigyelésem, hogy ezek a nők ilyen max. 25 éves korukig elkelnek, néha meg is házasodnak. Amíg nem házasok, kb. 2-3 hónap a maximum, amíg kapcsolat nélkül vannak.

Ez valóban így van, vagy csak én látom rosszul? Vannak ilyen tulajdonságokkal rendelkező nők hosszabb ideje pár nélkül? Ha igen, miért nem tálaltok párt és én hol talállak meg benneteket? 😅

2020. júl. 11. 13:46
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

#48 Érdekes sztori, nem jellemző, hogy a nők kezdeményeznek. Szöveged alapján is elég céltudatosnak és szókimondónak tűnsz. Van ennek egyébként vonzereje, de attól tartok, hogy egy hozzád hasonló nő mellé könnyű becsicskulni. Szóval vagy az van, hogy a férjed is erős személyiség, vagy pedig egy papucs. Ez a benyomásom veled kapcsolatban. 😅

#50 Szóval hasonló a sztori, mint #43 esetében. Hosszan tartó elhidegülés.

Tehát a megoldás, hogy résen kell lenni nálatok. Egy ilyen lányt ismerek, aki hasonló, mint amit leírtam és tetszene is, de szerintem a jelenlegi párjával együtt fognak megöregedni. Szóval veszett ügy... Azért remélem majd találok valakit, aki hasonló és nem ilyen instant kapcsolatváltó, hanem hosszabb ideig van egyedül. Meg persze elfogad engem is az "apróbb" hibáimmal együtt.

2020. júl. 18. 10:05
 52/57 anonim ***** válasza:
77%

48-as vagyok

Ne ítélkezz felületesen :D

1) Kisgyermek korom óta jó emberismerőnek tartanak:

Tudtam, hogy milyen tulajdonságokat keresek a páromban (miket nem), és ismerem saját magam is, hogy én mit adhatok neki és nem adom ki másnak magam, mint aki vagyok.

2) Nem vagyok szókimondó, megtanultam hol a helyem.

De őszinte vagyok olyan szempontból, hogy nem hazudok a magam jólétéért sem. Pl. hazugsággal megúszhattam volna bírságok kifizetését, vagy nem szidom az oktatókat csak azért, mert a többiek ezt teszik/várják tőlem, vagy nem kezdek hisztizni, ha buktam, mert nem tanultam eleget. Elfogadom, hogy hibázok, és nem keresem a kibúvókat az élet más területein sem.

Van bennem tisztesség és tartás, a peer pressure ellenére se hagyom el az elveim.

A párkapcsolatomban a férjem irányítja az életünket. Ezt tartom helyesnek, és biztonság érzetet ad nekem. Nagyon örülök, hogy nem én hordozom a döntéshozás terhét. A férjem szeret irányítani, én meg felesleges stressznek tartom. Szuper így :D

2020. júl. 18. 11:27
 53/57 A kérdező kommentje:

Még mindig ugyanaz a benyomásom veled kapcsolatban. Sőt, most már úgy látom, hogy még büszke is vagy. Fenn hordod kicsiny orrod. 😅

Pedig valamennyire hasonlítunk. Nem vagyok rossz emberismerő, de előítéletes vagyok. És milyen sokszor csalódtam emiatt az emberekben, szerencsére többnyire kellemesen.

Itt a gyakorin szerintem te elég szókimondó vagy, gondolom azért is van csak 3 zöld pipád. A valóságban máshogy viselkedik az ember, lehet hogy ott más véleménnyel lennék rólad.

Nem szeretek hazudni én sem. Sőt nem is tudok, hacsak nem készültem fel rá jó alaposan előre. Akkor viszont megy mint a karikacsapás.

Na jó, remélem a férjed azért elvisel téged hosszú távon. 😛 Sok boldogságot nektek.

2020. júl. 18. 11:56
 54/57 anonim ***** válasza:
55%

52-es vagyok

Itt gyakorin nem a pipákért jöttem, hanem segíteni embereken. Ez egy fórum, és nem a rendes élet. A normál életemben akkor adok tanácsokat, ha az emberek kérik.

Nézd, nem szeretem látni, ahogy a válaszolók nagyobb részének nem az a fontos, hogy a kérdező élete rendbe jöhessen. Nem szeretem az önsors rontást, avagy azt, hogy a kérdező 12 totál szubjektív sora után a válaszolók 90% válásra buzdítja a kérdezőt. (Aki azért jött, hogy a könnyebb utat válassza/a váláshoz remél megerősítést)

Sajnos azt látom, az emberek legtöbbször kivetítik a saját kudarcukat, és próbálják a kérdezőt/más embereket is beletaszítani a saját kudarcukba. Miért? Mitől lesz jobb, ha más is szenved, és nem csak én?

Érdekelt, hogy engem miért szavaztak le. Mondok példákat:

-Aki a válás szélén ettől a fórumtól reméli életút mutatást/vadidegen emberekre hagyatkozik, próbálom neki megmutatni, hogy rendbe lehetne hozni a dolgokat kitartással, hálával és szeretettel. Ha az ember tesz érte, de ez már a nehezebb út... (Lásd a válások számát Magyarországon, ami remekül prezentálja ezt)

-Amikor nem bíztatom a kérdezőket más párkapcsolatának/házasságának tönkretételére, hanem próbálom megmutatni, hogy a csőlátáson kívül van még remény

-Amikor a pedofiloknak beolvasok

-Amikor a kérdezők jogos lelkiismeretét nem hagyom tompulni, hanem segítem őket (pl. Megcsalások ellen stb)

Azért teszem, amit teszek, hogy az emberek ne felejtsék el, hogy a megcsalás, pedofília vagy a könnyebb út nem lehet opció.

Vagy éppen próbálok reményt adni. Mindenkinek van lehetősége van választani. Nekem nem az számít, hogy az értékelésem miatt lenéznek, hanem az, hogy az adott személy nem csak pl. rosszindulattól/előítéletektől vezérelt válaszokat lát.

Nem mások visszajelzéseiben keresem az önmegerősítést, hanem legjobb tudásom szerint segítek.

Reflektálva a további előítéleteidre:

Azt gondolsz rólam, amit szeretnél. :) A büszkeség mások lenézése nálad?

Nem nézek le másokat. Tudod miért? Mert sokszor lenéztek engem, és tudom, hogy fáj. Az életemben próbálok felemelni az embereket. Megdicsérem őket :)

Pl. A férjem leadott 10 kg-ot? Akkor megmondom neki, hogy szuperül néz ki.

A múltkor találkoztam egy volt középiskolai “ribi” osztálytársammal (én nem bántottam sose) beszélgettem vele, és barátságos vagyok vele.

Egy ismerősöm munkanélküli x ideje, én direkt nem beszélek a saját sikereimről. Hanem állandóan buzdítom, hogy menni fog. Tippeket adok :)

2020. júl. 18. 12:30
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

54-es vagyok

A 48-as válaszomban összefoglaltam, hogy pl. a hozzám hasonlóak az interneten ismerkednek, hol tudod őket megtalálni (saját tapasztalatomból következtetve)

Illetve azt, hogy a benyomásod korrekt a feleség alapanyagokról, azaz tényleg tapadnak a srácok, ha hagyjuk.

Leírtam azt is, hogy bölcsen válassz párt, mert sok értékes lányt ismerek, akit nem vesznek észre a fiúk, mert nem a testüket használják, hogy észrevegyék őket

S összefoglalva hány %-ot kapott a válaszom? Nullát, ami általános jelenségnek titulálható gyakorin. :)

2020. júl. 18. 12:45
 56/57 A kérdező kommentje:

Én most felpontoztalak, bár nem sokat javít az összképen. 😆 Nekem segítettél, ezért hálás is vagyok. Látnád az én pontszámaimat. Én mondjuk elég sokat trollkodok szándékosan és hozzád hasonlóan nyersen fogalmazok. Vagy csak ironizálni próbálok, ami írásban sokkal nehezebben jön át. Ha lehetne pontozni a kérdezőt, akkor én most olyan 10%-on állnék.

Egyébként kb. senki sem az alapján pontoz, hogy mennyire HASZNOS a válasz (ahogy a kérdés is szól), hanem inkább, hogy mennyire SZIMPATIKUS a válasz. Nagyon nem mindegy. Vagy csak nem képesek különbséget tenni a két fogalom között...

Egyébként nagyon is büszke vagy. Nem lenéző, ezt egy szóval sem mondtam. Csak büszke. Ez nem feltétlenül rossz tulajdonság. Ez amolyan nemesi vonás. Néhány férfi talán ezt is vonzónak látja benned.

A netes társkeresőkről néhány gondolat. Az a meglátásom, hogy csak a külső számít. Mindkét oldalon, de különösen a férfiaknál. Úgy értem, hogy a férfinak muszáj jól kinéznie, ha társkeresőn sikert akar elérni. Egy nőnek azért akkor is írnak, ha átlag alatti. Jó, nem annyian és főleg nem akkora lelkesedéssel, de írnak. Egy férfinak pedig még csak nem is válaszolnak.

Nem tudom, mi volt a helyzet a férjeddel. Ő jól nézett ki, vagy volt fent egyáltalán képe? Kíváncsi lennék erre.

A másik oldalról pedig természetesen nekem is vannak igényeim. Direkt nem írtam a kérdésbe, hogy legyen szép a nő (csak csinos és igényes), de azért ez is elvárás volna. Nem kell a szintem fölött lennie, de ha lehet alatta se legyen. Egész egyszerűen nem tudok vonzódni egy nőhöz, ha nem tetszik. Nem kell úgy kinéznie, mint egy r!banc, de öltözzön csinosan, én is igyekszem jól öltözni. És bár azt vallom, hogy aki szép, az smink nélkül is szép, de mégis sokkal előbb észreveszek valakit, aki az én ízlésemnek megfelelően van felöltözve. A sminket amúgy nem is szeretem.

2020. júl. 18. 16:18
 57/57 anonim ***** válasza:
55%

Nálam a külső fontos, de csak többedleges szempont volt. Nekem fontosabbak voltak azok a szempontok, hogy jól kijöjjek vele, sokat nevethessünk együtt, megbízható legyen, jóindulatú, ne legyen tutyi-mutyi, ne legyen lusta és aktívan vegyen részt az életünk építésében. Kinézetre nem izmos, köpcös, jó a haja, az arca nem szépfiús. Külső szemlélőként olyan 10/5 lenne szerintem, de nekem ő a legesleghelyesebb! :) Én pl. nem hordok sminket, műszempillát meg hasonlókat, szóval kb. 10/7-es lehetek.

Látod a külső szubjektív. Nem kell tetszeni mindenkinek, mert ez nem is lehetséges. Felesleg komplexusokhoz/frusztrációkhoz vezethez. A fontos az, hogy jól kijöjjetek, meg persze a vonzalom, ahogy te is írod.

Csajozni nem csajoztam még (:D), de szerintem a legtöbb lány a helyes fiúkat szereti, és/vagy a pénzeseket, de nem ilyen lányt választanék magam mellé, mert felületesek.

Ha van egy igényes profilod és profilképed, akkor nem lesz gond. Illetve érdemes a sztereótípiákat kicsit előnyödre fordítani, pl. egy csomó lánynak bejön, ha pl. van kutyás/macskás képed, vagy ha valami menő sportról teszel ki fotót (mondjuk miközben motoron vagy), a gitározás is jó lehet, stb. Kerüld a közeli szelfiket, próbálj magasnak tűnni a képeken, és persze a természetes mosoly elengedhetetlen :) (ez áll a legjobban az emberen) Írd le, hogy vicces srác vagy, szeretsz utazgatni, szeretsz sorozatokat nézni, valami sportot, ilyesmik.. Ezeket általában mindenki szereti :) Pl. az olvasás kicsit kritikus hobbi, általában uncsinak nevezik, de valakinek pont bejön...

Szóval érdemes magadat adni (de mint egy állásinterjún!, szóval nem #stayathome koronavírus szint :D), mert nem lehet ezeket mindenkire sablonként ráhúzni.

Egyébként a Tinder/és hasonló szexpartner keresgélő oldalakra nem regisztrálnék. Van egy csomó másik pl. párom.hu, randivonal, érdemes azt kiválasztani, ami neked szimpatikus.

Nem tudom hány éves vagy, de szerintem ez jó kiindulás.

Mindenkinek más jön be, pl. az én párom leírta mit remél a párkapcsolattól. A profil leírásától úgy éreztem, hogy az alapvető értékrendszereink egyeznek (Amúgy élőben nem kezdeményeztem sose)

Szerintem ne aggódj a külső miatt, több szép külsejű lány van, mint belsőleg szép.

Még valami: Szerintem ellenjavallt belemenni az ellentétek vonzása dologba, mert a lángoló nagy szerelem után az embernek sokkal több konfliktust kell kezelnie, és a csiszolódás problémásabb.

Sok szerencsét!

2020. júl. 18. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!