Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen nők mindig foglaltak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők mindig foglaltak?

Figyelt kérdés

Az ilyen tipikus feleségnek való "alapanyagról" beszélek:

- Csinos, gondozza magát

- Nem lusta, nem veti meg a házimunkát (nyilván, ha mindkét fél dolgozik, akkor 50-50 arányban elosztva)

- Van állása, de nem a karrierjének él

- A biztonság és a család fontosabb számára, mint a kalandozás, bulikázás. Tehát hűséges és ragaszkodó, de azért van élete

- Szeretne családot, gyereket

- Mindemellett jó személyisége van, nem hisztizik túl sokat, okos, vicces, aranyos

Az a megfigyelésem, hogy ezek a nők ilyen max. 25 éves korukig elkelnek, néha meg is házasodnak. Amíg nem házasok, kb. 2-3 hónap a maximum, amíg kapcsolat nélkül vannak.

Ez valóban így van, vagy csak én látom rosszul? Vannak ilyen tulajdonságokkal rendelkező nők hosszabb ideje pár nélkül? Ha igen, miért nem tálaltok párt és én hol talállak meg benneteket? 😅

2020. júl. 11. 13:46
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen vagyok és a legjobb barátnőm is, 16 éves korunk óta max 1-2 hónapig voltunk szinglik.

Nekem 8 éves kapcsolatom volt, ami azért ért véget, mert a párom nem ilyenre vágyott mégsem mint én, hanem inkább komolytalan tini lányokra. Persze azóta megbánta. :)

Azóta férjhez mentem máshoz.

Összes pont jellemző rám, a házimunka kivételével mert azt inkább 80%ban én csinálom. 😁 (28N)

2020. júl. 17. 14:22
 42/57 A kérdező kommentje:

#41 Köszönöm a választ!

Ezt az 1-2 hónapos dolgot viszont még mindig nem értem. Hogy működik ez nálatok? Az egyik válaszoló elég jól leírta, hogy ő a kelleténél tovább maradt mindig a kapcsolatban, tehát mire "hivatalosan" véget ért, már rég nem voltak érzelmei.

De biztos nem minden eset ilyen. Akkor mi az oka?

Ennyire sokan legyeskednek körülöttetek, hogy bőven van miből válogatni? Esetleg már a szakítás előtt is képben van az új pasi? Vagy csak enyire mindegy nektek, hogy kivel vagytok? Netán kapcsolatfüggőség? Érzelmek hiánya?

Mi az oka?

2020. júl. 17. 15:16
 43/57 anonim ***** válasza:
57%
Én írtam, hogy tovább maradtam, mint kellett volna. Szerintem legtöbbször amúgy ott van már valamilyen szinten az új pasi, kvázi ő adja meg a végső lökést. Én is ismertem már (nem volt semmi, csak ismertem). Nem azért, mert magamtól nem mozdultam volna. Csak a mi fajtánk hűséges típus, és rohadt nehezen adjuk fel a meglévő kapcsolatot akkor is, ha látjuk már, hogy baromira nem működik, és csak kínldunk benne. Szakítottam volna mindenképpen, de biztos tovább tartott volna pár hónappal rávenni magam, ha nem mozgat meg érzelmileg a másik. Mondhatni, ebből jöttem rá, hogy igazából minek is vagyunk még együtt?
2020. júl. 17. 15:25
 44/57 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen vagyok, 23 évesen elkeltem.
2020. júl. 17. 17:17
 45/57 A kérdező kommentje:

Szóval ezt úgy kell elképzelni, hogy volt a nem működő kapcsolatod és képben volt ez az új férfi is, de nem volt köztetek semmi. Akkor mégis miből tudtad, hogy miatta érdemes kilépni a kapcsolatodból? Egyértelmű volt, hogy érdeklődik irántad?

#44 Házas is vagy már? :)

2020. júl. 17. 18:23
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem az volt a lényeg, hogy MIATTA kilépni. Hanem a tény, hogy megmozgatta az érzéseimet, jelezte nekem, hogy nem működik a meglévő már, fölösleges benne görcsölni. Amit nem annyira vettem észre korábban. Nyilván azt nem tudtam, hogy végül vele összejön-e a dolog, de arra már rájöttem, hogy a jelenlegit mindenképpen érdemes befejezni.
2020. júl. 17. 18:44
 47/57 A kérdező kommentje:
#46 Köszönöm, így már értem.
2020. júl. 17. 19:15
 48/57 anonim ***** válasza:
29%

Igen, házas is vagyok.

Tartós párkapcsolatra fókuszáló társkeresőn én kerestem fel a férjemet, mert nagyon megfogott a profilja leírása. A profilom kitöltésekor fotót nem töltöttem fel magamról, hogy kiszűrjem a külsőre hajtó idiótákat.

Így már az első randi összejött, és nem kellett a selejttel fárasztani magam :)

Egyébként mindig a minőség érdekelt a kapcsolatok terén, óvatosan ismerkedtem. Sokáig egyedülállóként beszélgettem srácokkal a neten. Gyakran előfordult, hogy (miután már nem beszélgettünk) évek múltán sem felejtettek el, mert (többször is) felkerestek. Szerintem a személyiségem fogta meg őket. Az én környezetemben nem volt olyan hűha srác, néha közeledtek a srácok, de elég jól felmértem, hogy nem az adott színvonalat keresem.

Egy fiú utasított el életemben, mert nem voltam hajlandó lefeküdni vele, addig amíg megismerjük egymást, de addig amíg megírtam neki, hogy házas lettem, 2 éven át pár havonta próbált fűzni, hogy megváltozott. :D

Szerintem a személyiségem fogja meg a srácokat. Sosem küldtem pucér fotókat/nem iszom le magam/visszafogottan öltözok, és nem a testemet használtam arra, hogy észrevegyenek. Azt hiszem, hogy van bennem tartás/tisztesség, ami szintén fontos.

2020. júl. 17. 19:35
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az ilyen jámbor nők nagyon hamar elkelnek, 20 évesen már férjhez mennek. Ha kicsit érdekesebbre vágynál, akkor még tudnál válogatni.
2020. júl. 17. 19:39
 50/57 anonim ***** válasza:
57%

41es vagyok, hűséges voltam végig, nem ismerkedtem míg együtt voltunk. 3-4 hónap olyan se veled sem nélküled időszak volt, amikor volt időm gondolkozni, és úgymond lezárni magamban a kapcsolatot, mert rengeteg fájdalmat okozott. Így amikor kimondtuk hogy vége akkor már úgymond felüdülés volt.. Ahogy megváltoztattam a közösségi oldalon a kapcsolatot státuszom egyből írtak rengetegen, meg ki is mozdultam, úgyhogy volt bőven udvarló.

De szerencsére nagyon hamar megismertem a mostani párom, mostmár férjem és gyermekem apja. Szerelem volt első látásra. 😊😊 Úgyhogy nem kapcsolat függőség, de mondjuk nem az én világom a folyamatos bulizás, meg kalandok, meg hol ezzel hol azzal randizás.

Barátnőm volt párjával kb másfél évig éltek egymás mellett mint a haverok, még szex sem volt. Úgyhogy ő is mire szakítás lett úgymond beletörődött. Nagyon jól elvolt egyedül, de ott is jött egy szerelem első látásra. 😁

2020. júl. 17. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!