Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem is egy lánynak bejövök/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is egy lánynak bejövök/ bejöttem már, de én mégis miért mindig olyanokat szólítok le személyesen, akik foglaltak vagy látszik, hogy nem vagyok az esetük?

Figyelt kérdés
Amúgy kajak érdekelne, hogy lányok kinek jövök be, akit érdekel írjon priviben és küldök képet is akár. Legutóbb egy lány három-négyszer is hátranéeztt rám buszmegállóban, bár túl jól nézett ki, így nem hinném, hogy épp én kellettem volna neki, de máskor meg buszon bámult már lány és haverom szólt, hogy néz, mert én észre sem vettem és tényleg csak miatta hátrafordult és nézett, aztán rólam beszélgetett a barátnőjével, valami aranyos srác szöveget hallottam, de nem vagyok benne biztos. Én magamat mindig is csúnyának tartottam, meg mondom folyton olyan lányokat szólítottam le, akik foglaltak voltak vagy nem adtak semmi jelet, sajnos, akik meg adtak jelet, azokhoz nem tudtam odamenni, mert épp akkor olyan szitu volt, hogy nem tudtam volna megoldani meg nem is szeretek égni mások előtt, csak haverok mellett merek kezdeményezni, épp a ronda külsőm miatt van ez a félelem is amúgy.

2012. szept. 13. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Képet! :)
2012. szept. 13. 21:20
 2/4 anonim válasza:

A szépség teljes mértékben relatív fogalom. Amúgy ez a "csak foglalt csaj/nem érdeklődő" leszólítása lehet akár egyfajta védekezés is a részedről, mert nem akarsz nagyot csalódni, de meg akarod próbálni, hogy lássák: Nem vagy te gyáva.

És ha valóban úgy érzed, hogy megnéznek a lányok nem gondolhatod magadat ténylegesen "rondának". 16L

2012. szept. 14. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát húgomék folyton lerondáznak, de mégis érzem, hogy van lány, akivel úgy nézünk egymásra, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne lenne valami vonzalom, fura ez, de lehet az is, hogy húgoméknak van igaza és ritka ronda vagyok, csak én beszélem félre az eseteket.
2012. szept. 14. 21:53
 4/4 anonim válasza:
Ugyan már, a húgokat arra találták ki, hogy szekáljanak mindenért amiért csak tudnak. (második voltam)
2012. szept. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!