Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen nők mindig foglaltak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők mindig foglaltak?

Figyelt kérdés

Az ilyen tipikus feleségnek való "alapanyagról" beszélek:

- Csinos, gondozza magát

- Nem lusta, nem veti meg a házimunkát (nyilván, ha mindkét fél dolgozik, akkor 50-50 arányban elosztva)

- Van állása, de nem a karrierjének él

- A biztonság és a család fontosabb számára, mint a kalandozás, bulikázás. Tehát hűséges és ragaszkodó, de azért van élete

- Szeretne családot, gyereket

- Mindemellett jó személyisége van, nem hisztizik túl sokat, okos, vicces, aranyos

Az a megfigyelésem, hogy ezek a nők ilyen max. 25 éves korukig elkelnek, néha meg is házasodnak. Amíg nem házasok, kb. 2-3 hónap a maximum, amíg kapcsolat nélkül vannak.

Ez valóban így van, vagy csak én látom rosszul? Vannak ilyen tulajdonságokkal rendelkező nők hosszabb ideje pár nélkül? Ha igen, miért nem tálaltok párt és én hol talállak meg benneteket? 😅

2020. júl. 11. 13:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Talán kezdd azzal, hogy jobban tiszteled a nőket és az ő igényeiket, elvárásaikat, őket mint individuumok, és ne csak azt lásd bennük, hogy ők a gondoskodók meg ez meg ez.
2020. júl. 11. 16:01
 22/57 A kérdező kommentje:

Az ilyen hirtelen váltásokat bár megértem, de továbbra is furának találom.

#19 Én nem sértődök meg azon, hogy hímsoviniszta parasztnak hívsz, noha nem ismersz, de mindkettőnknek joga van a véleményhez. Ha ez nem egy névtelen oldal lenne, én a véleményemet megtartottam volna magamnak. Itt viszont nem gondolnám, hogy bárkit megsértek vele. Egyébként azért tartom bicskanyitogatónak, mert egyrészt a jövőben megváltozhat a véleménye, másrészt ez a gondolat bizonyos ballib sztereotípiákat villant fel az agyamban, harmadrészt pedig szerintem minden férfinak és nőnek kutya kötelessége gyermeket vállalni, aki képes erre, ugyanis "fogyik a magyar".

2020. júl. 11. 16:08
 23/57 A kérdező kommentje:
#21 Sajnos nem tudok tisztelni olyan nőt, aki ezen értékek nagyobb részét nem teljesíti. Nyugalom, ilyen szempontból a férfiak zömét sem tudom tisztelni, mert undorító trófeahajhász férgek, vagy egy kapcsolatban elnyomják, bántalmazzák a másik felet, hűtlenek, stb. Mindkét oldalnak megvannak a gondjai.
2020. júl. 11. 16:13
 24/57 anonim ***** válasza:
89%

A #22-es kommented már önmagában elüldözné a legtöbb nőt, és hozzáteszem jó okkal.

"mert egyrészt a jövőben megváltozhat a véleménye"

Vagy nem. Miért ne mondhatná ki azt, amit éppen most gondol? Sokan nem szeretnének gyereket teljesen érthető okokból kifolyólag és emiatt nem lesznek rosszabb emberek.

"szerintem minden férfinak és nőnek kutya kötelessége gyermeket vállalni, aki képes erre, ugyanis "fogyik a magyar".

Elmondani nem tudom, hogy ez mekkora ostobaság. Már tizennyolc évesen eldöntöttem, hogy Magyarországon sose fogok gyereket vállalni. Rossz oktatás, rossz egészségügy, rossz közbiztonság, és alapvetően nem szeretnék itt élni. Külföldön élek a barátom is külföldi, most "dolgozunk" (vagyis védekezés nélkül fekszünk le) a második gyereken. Engem nem érdekel, hogy fogy a magyar, nem fogok olyan helyen családot alapítani, ahol nem gondolom megfelelőnek. Másrészt a gyerekvállalás senkinek nem a kötelezettsége és aki így gondolja, az mérhetetlenül felszínes. Sokan alkalmatlanok rá, az minek szüljön? Hogy éveken - egy életen - át szenvedjen?

26/N

2020. júl. 11. 16:20
 25/57 anonim ***** válasza:
85%
Én 100% feleség alapanyagnak tartom magam,de gyereket nem akarok. Más céljaim vannak az életben szóval ez a klasszikus felállás nekem nagyon nem pálya.
2020. júl. 11. 16:32
 26/57 A kérdező kommentje:

#24 Nem üldözne el senkit, mert nem ezzel kezdeném. 😀 Hülye vagyok, de nem teljesen.

Van benne valami, amit írsz, belátom, hogy vannak jó okok, miért ne vállaljunk gyereket. De általánosságban továbbra sem érték egyet ezekkel a véleményekkel.

A bicskanyitogató szó túlzás volt, viszont párkapcsolati szempontból nem tartom sokra ezeket a nőket (én nem kezdenék velük, ha ezt tudom), magamban csak a fejemet csóválom, amikor ilyet hallok.

2020. júl. 11. 16:33
 27/57 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
5%
Mind foglaltak, de ha épp egyedülállóak is, 100%, hogy van kiszemeltjük, akivel már alakul valami közöttük. Az egyedülálló státusz így nem tart náluk sokáig, maximum néhány hónap. Úgyhogy nem egyszerű kifogni normális nőt, akinél éppen nem játszik be egy már alakulóban lévő ismerkedés, magyarán szinte lehetetlen találni mindentől és mindenkitől független nőt.
2020. júl. 11. 16:57
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

A felsorolt tulajdonságok akkor derülnek ki, amikor már együtt élsz vele. Például, előre nem láthatod, hogy mennyire lesz gondoskodó, vagy hűséges.

Más sem láthatja előre, szóval ha elviszik a kiszemeltedet az orrod elől, az nem e tulajdonságok megléte miatt lesz.

2020. júl. 11. 17:06
 29/57 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen voltam fiatalon, de nem kellettem a kutyának sem. Na jó, ugye az első pont relatív. Gondoztam magam, csinosnak is tartanak, de szép nem vagyok. 25 évesen ismertem meg a férjemet aki maximálisan értékelt, de nem akart gyereket. Sok év telt el, mégis lett gyerkőc, meggondolta magát. Mondjuk már el is váltunk.

Csak azt akartam ebből kihozni, hogy nem minden ilyen nő kapós, mert aki nem szép az ugye hiába nőies meg ápolt. Ja, és megjegyzem, az ilyen családcentrikusságom ellenére "ballib" vagyok (ez a kifejezés mondjuk hülyeség és nem létezik, az agyatlan fideszesek meg jobbikosok használják. A baloldali és a liberális nem összeegyeztethető teljesen, sőt.)

Na mindegy, szóval vannak ilyen nők, bár nem vagy szimpatikus itt egyes kommentjeid alapján, de szerintem azért fogsz ilyet találni.

2020. júl. 11. 17:07
 30/57 A kérdező kommentje:

#29 Valóban, a szép nők kapósabbak, ugyanúgy a szép férfiak is. Ezen nincs semmi meglepő.

Politikáról nem beszélgetek, nem vagyok sem fideszes, sem jobbikos, sem ballib. Amennyire lehet, középen vagyok, ahol egyébként kis hazánkban kb. senki sincs ((mindenki valamelyik szélsőség partján áll, mert nincs más opció és igény is csak minimális van rá)). Azért is jó ott lenni. 😂

Magamnak sem lennék szimpatikus a fentiek alapján. Azért leírom, hogy a személyiségem legsötétebb bugyraiba adtam nektek bepillantást, ezeknél sokkal rosszabb tulajdonsagom azt hiszem nincs. Ez az a része az életemnek, ami leginkább nyomaszt és szeretnék tőle szabadulni. Nem kell, hogy szimpatikus legyek. Normál körülmények között talán más lenne a véleményed. Társkeresési szempontból inkább a nem létező szexuális kisugárzásom az oka a kudarcaimnak. Nameg, hogy lélekben nem is érzem magam késznek erre így 30 evésen sem, de dolgozom az ügyön.

2020. júl. 11. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!