Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem jövök össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem jövök össze a csajjal mert tudom, hogy nem lennék jó neki, hogy problémás vagyok?

Figyelt kérdés

Ő nem ismer engem annyira, tetszem neki, ő is nekem. Én 30 éves vagyok, sok mindenen túlestem, saját egzisztenciám van, ő 24 éves, most kezdett 1 éve dolgozni az egyetem után. Úgy gondolom hogy elvenném a fiatalságát a problémáimmal. Nekem van egy súlyos úgynevezett Crohn betegségem, ami durva mindennapi gondokat tud okozni, nem kivánnám egy fiatal nőnek, hogy ilyesmivel foglalkozzon. Azt kívánom neki inkább, hogy egy egészséges, életerős férfit találjon inkább akivel boldog lehet. Ráér még a problémákkal később törődni.

Szerintetek hogyan kéne lépnem ebben a dologban? Arra gondoltam, hogy egyszerűn nem megyek többet arra a helyre ahol találkozunk nap mint nap. A közösségi oldalakról letöröltem magam 2 hete, ezt neki is meséltem, így ott sem tudna utolérni, a számomat meg nem tudja. Így szépen lassan elfelejtene és találna egy hozzá valót. Sajnos a munkatársai már pletykálták nekem hogy alig várja a randi meghívást, mikor teszem fel a kérdést végre.

Megpróbálni nincs értelme, mert tudom mit jelent ez egy nőnek. A volt feleségem és az utána következő barátnőm is azért hagyott el mert nem tudtak együtt élni egy beteg emberrel! Az exfeleségem azt mondta, hogy nem bírja tovább a kórházakat, stb így inkább új életet kezdene, a barátnőm meg azt mondta, hogy ő még fiatal és nem betegségekkel akar foglalkozni a legszebb éveiben. Igazuk volt!

2020. júl. 10. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Senki sem tökéletes. Ismerek Crohn-ost, akinek családja, boldog párkapcsolata van, mert szeretik és elfogadták minden velejáró dologgal együtt.

Ha szeretem a párom, elfogadom. Nálunk is vannak dolgok, neki is, nekem is. De nem adnám őt semmiért.

Neked is létezik ez a lány valahol. Talán éppen ez a mostani lány az. Esélyt sem adsz, mert félsz, hogy csalódsz. Aki azt mondta, elrontottad a fiatalságát, az projektál. Minden helyzetben mi magunk döntünk. Anno ő is elfogadott téged, a betegséged akkor lett elviselhetetlen számára, amikor már amúgy sem szeretett igazán. A betegséged kifogás volt, nem az ok.

Nem kell, hogy elásd magad egy életre.

2020. aug. 20. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!