Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek problémát jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek problémát jelent olyan csajjal randizni/járni aki kicsit érzékenyebb?

Figyelt kérdés
Az érzékeny alatt azt értem, hogy picit "sírósabb" az átlagnál. Persze nem sír mindenen,vagy ha megbántják,nem hisztizik,csak kicsit érzékenyebb. :)

2013. ápr. 27. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Nem, én is érzékeny vagyok. Sírhatnánk egymás karjaiban.
2013. ápr. 27. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Pszichiátert neki!
2013. ápr. 27. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jelentene olyan nagy problémát, de godolom azt Te is tudod hogy azzal hogy egy ilyen felesleges kérdésre kapsz pár hülye bókot, hogy "olyan aranyosak az érzékeny lányok" meg mit tudom én) nem leszel előrébb!
2013. ápr. 27. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 27. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Elfenekelném, ha rossz kislány lenne. XD
2013. ápr. 27. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem okozna problémát. 20/F
2013. ápr. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!