Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar járni velem egy csaj sem?
Aki ronda, legyen kedves.
Amúgy ha a ronda csajok megkapják a hercegeket, akkor próbálkozzzzz te is a széplányoknál.
a rondaság szerintem egy egyéni nézet
kinek mi a szép, nem egyforma
ez hülyeség
a hercegekről meg annyit hogy minél jobban néznek ki annál nagyobb fájdalmat tudnak okozni egy lánynak mert csak kihasználja őket
Ronda vagy
Csóró vagy
Jellemed sem tökéletes.
Game over, try again. Egy következő életben! (Ha van olyan)
Amúgy egyik válaszóról jut eszembe, mindig röhögök, amikor meglátom a mangalica típusú csajokat a helyes, magas fiújukkal. Ilyenkor elgondolkozom, hogy nekem, vékony fiúnak miért kéne beérnem olyannal, akihez nem tudok vonzódni, amikor ezek is kaphatnak olyat, akihez tudnak vonzódni?!
Inkább megdöglök akkor már egyedül, nekem nem kell kövér csaj! Nem vonzódom hozzájuk, de persze, ezért is én leszek lepontozva, mert a fiúknak tilos válogatni, csak a lányoknak lehet.
Nem csak a külső számít. Egy kedves, okos, humoros és jólelkű srác -még, ha nem is egy Adonisz - találhat magának egy értelmes lányt.
Bár én azt sem hiszem, hogy ronda lennél. Csak az önbizalmad lehet padlón. Casanova sem volt egy szépség, de az önbizalmának köszönhetően versengtek érte a nők.
Gyúrj önbizalomra. nézz szét itt: bagolyvar.hu Itt rengeteg könyv szól csak erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!