Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leállítani egy hülye r*bancot, aki járni akart velem, én meg elküldtem? Most bosszút akar állni.
Kissé sok lehet a szabadideje.
Szóval ez a csaj a haverjaimnak valami haverja, és próbálkozott nálam amikor volt valami buli.
Én udvariasan(tényleg) megmondtam, hogy kedves, de nem érdekel.
Na valszeg. nem erre a válaszra számított, mert azóta kb. a szenvedésemet kívánja.
Megtudta valahonnan a számom, és küldözget SMS-eket, hogy mekkora szánalmas pancser vagyok(érdekes, előtte még nagyon jó fej, meg rendes srácnak tartott) Annyira nem izgat ez, de az már igen, hogy a közös ismerősöknek mesél rólam kitalált sztorikat, meg elmondja, hogy állítólag mekkora gyökér vagyok, és mindenkit kibeszélek a háta mögött...
Szóval már azt is akarja, hogy ne legyen 1 haverom se.
Hogy lehetnek az ilyet leállítani?
Egyszer csak elfelejt, gondolom. Nem lát 1-2 hónapig, akkor tuti kimegyek a fejéből...
De hogy lehet ilyen valaki? És az a durva, hogy ha megnézem a csajt, meg a viselkedését, nem az aki a véredet akarja, ha szakítasz vele, hanem olyan kedveskedő, aranyosnak tűnik...
én inkább nem foglalkoznék vele, a telefonszámodat meg nyilván egy haverod adta meg, ez érdekes, mert nem így megy
ha beszélsz vele csak rosszabb lesz, hiszen ez a célja, ne reagálj semmire, ha valakinek a haverja van és ismer, az az is marad
1.Telefonszámcsere
2.A lány beteg,tekintsd betegnek,neked semmit sem kell kezdened vele.Neked nem feladatod rehabilitálni.Ne gondolkozz róla, felejtsd el.
3.A hazugságokra,amit terjeszt,ne védekezz.Aki bedől a hazugságnak,az nem barát.Felejtsd el azokat az embereket.
4.Kezdj el magaddal törődni és nyugodtan figyeld az eseményeket.Helyes táplálkozás,mozgás,sok alvás,vagy amitől érzed,hogy nyugodt vagy.
5.Ne támadd a lányt,és ne is kommentáld az eseményeket,ha a haverjaid beszélni akarnak a témáról.
Nekem majdnem 2 év volt,mire ezekre rájöttem.Csak nyugi és tudd,hogy beteg,és neked nincs dolgod vele.Semmi,és a semmi az valóban semmit jelent.Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!